ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Τον ιδρυτή του Οδυσσέα Κυριακόπουλο αποχαιρετά το "Junior Achievement Greece"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:53:00 μ.μ. |
Οδυσσέας Κυριακόπουλος
Τον ιδρυτή του Οδυσσέα Κυριακόπουλο αποχαιρετά το Junior Achievement Greece, επισημαίνοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΕΒ πίστευε πολύ στη νέα γενιά και ήταν εκείνος που εισήγαγε την επιχειρηματική εκπαίδευση στα σχολεία ξεκινώντας το πρόγραμμα/διαγωνισμό «Εικονική Επιχείρηση» για εφήβους 15 έως και 18 ετών.


Ως πρώτος πρόεδρος του οργανισμού και επίτιμος πρόεδρος μέχρι τον πρόωρο θάνατό του, ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος «ήταν παρών στις εκδηλώσεις και πάντα διαθέσιμος να συμβουλεύσει τους μικρούς “ επιχειρηματίες” μέσα από την πλούσια δράση και εμπειρία του στον επιχειρηματικό κόσμο».
Σπάνιο σε ποιότητα άνθρωπο που «είχε τον ενθουσιασμό, την ενέργεια και τις ιδέες νέου ανθρώπου μαζί με την γνώση και την σοφία μιας ζωής με ασταμάτητη δραστηριότητα», χαρακτηρίζει τον Οδυσσέα Κυριακόπουλο ο πρόεδρος του Junior Achievement Greece, συνιδρυτής & πρόεδρος της Upstream Μάρκος Βερέμης.

«Η επιλογή του να συστήσει το Junior Achievement Greece, αποδεικνύει ότι υπήρξε ανέκαθεν άνθρωπος εμπνευσμένος με το βλέμμα μπροστά από την εποχή του. Η παρακαταθήκη του είναι μεγάλη. Άλλαξε την Ελλάδα μέσα από τη δράση του», σημειώνει ο γενικός διευθυντής του JA Greece Aργύρης Τζικόπουλος.

Την ευγνωμοσύνη τους στο πρόσωπο του Οδυσσέα Κυριακόπουλου εκφράζουν οι απόφοιτοι της «Εικονικής Επιχείρησης» καθώς μέσα από τη δική του πρωτοβουλία να ιδρύσει τον οργανισμό, τους προσφέρθηκαν τόσο μεγάλες ευκαιρίες που άλλαξαν τη ζωή τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ