ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Η My Grand Road και η Τροχαία Ναυπλίου στο Γυμνάσιο Αγίας Τριάδας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:54:00 π.μ. | | | |
My Grand Road
Η My Grand Road σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου επισκέφθηκαν στις 28/3/2022 το Γυμνάσιο Αγίας Τριάδας Ναυπλίου όπου ενημέρωσαν τους μαθητές διαδραστικά και με αλληλεπιδράσεις στο θέμα της πρόληψης των οδικών τροχαίων δυστυχημάτων.
Οι μαθητές μέσα από την παρουσίαση και την συζήτηση κατανόησαν τόσο την σημασία της Οδικής Ασφάλειας αλλά και της Κυκλοφοριακής Αγωγής. Επίσης ενημερώθηκαν για τις Ποινικές και Αστικές κυρώσεις σε περίπτωση συμμετοχής σε οδικό τροχαίο ατύχημα είτε ως ανήλικος είτε υπό την επήρεια αλκοόλης ή τοξικών ουσιών. Τα παιδιά χρησιμοποίησαν και τα Γυαλιά προσομοίωσης χρήσης οινοπνεύματος προκειμένου να διαπιστώσουν τι "" βλέπει"" ο μεθυσμένος οδηγός.
Ευχαριστούμε τον διευθυντή της σχολικής μονάδας και τους εκπαιδευτικούς αλλά και την υποδιοικητή της τροχαίας Ναυπλίου την Αστυνόμο Β κ. Κοζομπόλη Χριστίνα για την άψογη συνδιοργάνωση και ενημέρωση των μαθητών καθώς και τον διοικητή της, τον Αστυνόμο Α κ. Κωνσταντίνο ΘΑΝΟ, αλλά και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ευάγγελο Πιπέρη για το έργο του στην ευρύτερη περιοχή του νομού.
My Grand Road team

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ