ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Ανδριανός: Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την προκαταβολή αποζημίωσης των πληγέντων παραγωγών από τον παγετό του 2022

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:35:00 μ.μ. |
Ανδριανός
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ύστερα από συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά και σχετική συνεννόηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική Θόδωρο Σκυλακάκη, κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή η τροπολογία που αφορά την προκαταβολή της αποζημίωσης των πληγέντων παραγωγών και στην Αργολίδα από τον παγετό του 2022.

Η τροπολογία θα ψηφιστεί στο πρώτο νομοσχέδιο που θα έρθει στη Βουλή μετά το Πάσχα, στις 9-10 Μαΐου, έτσι ώστε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα μετά την ψήφισή της να καταβληθούν οι προκαταβολές στους δικαιούχους.

Επισημαίνεται ότι πρόκειται για την πρώτη πληρωμή που αφορά ζημιές του 2022, λίγους μήνες δηλαδή μετά την πρόκλησή τους από τον πρόσφατο παγετό, καθώς ολοκληρώνονται οι πληρωμές του 2021 από τον ΕΛΓΑ.

Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στηρίζει έμπρακτα τους αγρότες, μαζί με τα υπόλοιπα ουσιαστικά μέτρα στήριξης που ήδη έχουν ληφθεί και θα ληφθούν όταν αυτό χρειαστεί, με υπευθυνότητα και στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ