ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Το 2ο Λύκειο Ναυπλίου και οι Εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Ν. Τίρυνθας εκπαιδεύτηκαν στις Πρώτες βοήθειες

Σεμινάριο
Την Παρασκευή, 1η Απριλίου 2022, κατόπιν αιτήματος της Διευθύντριας του 2ου Γ.Ε.Λ. Ναυπλίου, κυρίας Παναγιώτας Σκλήρη και μετά από έγκριση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντωνίου Αυγερινού, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών από την κυρία Παππά, εκπαιδεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ. 

Την εκπαίδευση παρακολούθησαν οι μαθητές της Β΄ Τάξης του 2ου Γ.Ε.Λ. Ναυπλίου, στην αίθουσα του Βουλευτικού. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιείχε βασικές γνώσεις στις Πρώτες Βοήθειες και επίδειξη ΚΑΡΠΑ. 

Οι μαθητές του σχολείου παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και προσήλωση την παρουσίαση και αισθάνθηκαν ότι μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους τους. Ακόμη, την Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022, το Π.Τ. Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ. ανταποκρίθηκε, στην πρόσκληση της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας, κυρίας Ελένης Σουλιώτη, για εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου. Συγκεκριμένα, η εκπαιδεύτρια του Τμήματος, κυρία Παππά, μετά από έγκριση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντωνίου Αυγερινού, επισκέφθηκε το χώρο του σχολείου και παρουσίασε στους εκπαιδευτικούς τις βασικές αρχές παροχής Πρώτων Βοηθειών. 

Οι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν την παρουσίαση με ενδιαφέρον και απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις για την αντιμετώπιση περιστατικών που προκύπτουν στους μικρούς μαθητές στο χώρο του σχολείου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ