ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Ο Γιάννης Καλαμπόκης επίσημος καλεσμένος για το 3ο Easter camp του Οίακα Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:26:00 μ.μ. | | |
Γιάννης Καλαμπόκης
Ο Γιάννης Καλαμπόκης είναι ο επίσημος καλεσμένος για το 3ο Easter Camp που διοργανώνει η ομάδα του Οίακα Ναυπλίου, για παιδιά από 6 έως και 17 ετών στους χώρους του Κλειστού Γυμναστηρίου του Ναυπλίου.


Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής με την πλούσια καριέρα, καθώς έχει φορέσει μεταξύ άλλων ομάδων και τις φανέλες του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ του ΠΑΟΚ αλλά και της Μπενετόν Τρεβίζο και της Άλμπα Βερολίνου, θα βρίσκεται κοντά μας και τις τέσσερις ημέρες του προπονητικού camp για να δώσει τις χρήσιμες συμβουλές του και να προπονήσει μαζί με τους υπόλοιπους προπονητές μας τα παιδιά που θα λάβουν μέρος.
Τα τελευταία χρόνια ως προπονητής πλέον και μέλος των εθνικών ομάδων ο Γιάννης μας μίλησε για το τι πρέπει να περιμένουν οι μικροί μας φίλοι από τη διαδικασία αυτή καλώντας τους να βρεθούν στο γήπεδο.

"Η διοργάνωση αυτού του προπονητικού τετραημέρου από την ομάδα του Οίακα πιστεύω θα δώσει την ευκαιρία σε πολλά παιδιά τόσο της πόλης του Ναυπλιου αλλά και του ευρύτερου νομού της Αργολίδος να προπονηθούν στις βασικές αρχές της καλαθοσφαίρισης. 

Ο στόχος, πέρα από τη ψυχαγωγία και τη κοινωνικοποίηση που αποκτούν οι νεαροί αθλητές μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι να βελτιώσουν τις αθλητικές τους δεξιότητες αλλά κυρίως να αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. 

Θα μοιραστούμε και θα αποκτήσουμε νέες εμπειρίες αλλά και παραστάσεις που θα βοηθήσουν στη καθημερινότητα τους. Είναι ιδιαίτερη τιμή να αποτελώ μέρος αυτής της μπασκετικής γιορτής και μαζί με τους καταξιωμένους συναδέλφους, σας περιμένουμε για ….4 μέρες γεμάτες μπάσκετ!!!"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ