ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

500 "Δέματα Αγάπης" διένειμε ο Ερυθρός Σταυρός Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:15:00 π.μ. | | |
Ερυθρός Σταυρός Άργους
Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Άργους με τους Εθελοντές του Τομέα Υγείας, συγκέντρωσε και διέθεσε εν όψει των εορτών του Πάσχα, 500 «Δέματα Αγάπης» με είδη πρώτης ανάγκης, ατομικής υγιεινής και νωπό κρέας. 

Οι ωφελούμενοι, οικονομικά ευάλωτες οικογένειες, μονογονεϊκές , ασθενείς με χρόνια νοσήματα, άτομα με σοβαρά κινητικά προβλήματα ,μοναχικά και ηλικιωμένα , παρέλαβαν τα δέματα την Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου 2022 , με σεβασμό, εχεμύθεια, αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για την αποφυγή μετάδοσης του SARS-COV 2. καλύπτοντας βασικές βιοποριστικές ανάγκες τους. 

 Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άργους, ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμα που τους απευθύνει και πιο συγκεκριμένα:

SOURSOS S.A (Eισαγωγές –Εξαγωγές Αγροτ.Προϊόντων) , ΕΧΤRA FRUITS (Εμπορική- Εξαγωγική Επιχ.) , FIVE S.A – ALL ABOUT FRUITS , Οινοποιία Παπαντώνη «ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ» , ΕΧPERT Σταυρόπουλος ( ηλεκτρικές συσκευές) , “Αυλαία “ Α. Ζαχαράκη & Σία ΟΕ , “ΑΣΤΡΟ” Βιβλιοπωλείο, Σούρσο Ανδρέα Μελισσοκόμο , 7o Δημοτικό Σχολείο Άργους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιο Αυγερινό, για την αποστολή μεγάλης ποσότητας τροφίμων για την στήριξη των προγραμμάτων του Τμήματος μας και προς τους Εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους στην δεματοποίηση και διανομή των ειδών πρώτης ανάγκης.

« Αυτό το Πάσχα υψώνουμε το Άγιο Φως πάνω από τις επιθυμίες μας » H Πρόεδρος και τα μέλη του Π.Σ οι Εθελοντές, και το Προσωπικό του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Άργους, σας εύχονται το φως της Ανάστασης να φωτίζει πάντα τις ζωές μας και να μας οδηγεί στο δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Καλή Ανάσταση !!! Καλό Πάσχα !!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ