ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στο Ναύπλιο από Διεθνείς Ενώσεις Αστυνομικών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:09:00 μ.μ. | | |
Διεθνή Ένωση Αστυνομικών
Στις 3 και 4 Μαΐου 2022 στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, το μαγικό Ναύπλιο, Τοπικές Διοικήσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) και συγκεκριμένα Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Καρδίτσας διοργανώνουν από κοινού τουρνουά ποδοσφαίρου. 

Τα έσοδα θα διατεθούν στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Η Κιβωτός του Κόσμου με την καθοδήγηση του π. Αντωνίου από το 1998 φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά, τις μητέρες και τις οικογένειες, που βρίσκονται σε ανάγκη.
Στηρίζει μονογονεϊκές, άπορες οικογένειες και παραμελημένα παιδιά από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωσή τους. Αποβλέπει κυρίως στη θεραπεία του τραύματος της παιδικής ψυχής και όχι μόνο στη στέγη, τροφή και εκπαίδευσή τους. Διαθέτει έντεκα σπίτια ολοήμερης φιλοξενίας παιδιών, όπου μένουν 250 παιδιά κατόπιν εισαγγελικής εντολής κι ανάθεσης της επιμέλειας, στην Αθήνα, στην Άνοιξη Αττικής, στον Πειραιά, στην Πωγωνιανή και Κόνιτσα Ηπείρου, στο Βόλο (2), στη Χίο και στην Καλαμάτα. Λειτουργεί το βραβευμένο πρόγραμμα (από το GENE) των γεωργικών μας σχολείων, ένα καινοτόμο παιδαγωγικό θεραπευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για νέους 16 έως 18 χρονών.

Επίσης, στο κέντρο ημέρας της Αθήνας εξυπηρετεί 310 οικογένειες - 400 παιδιά με σίτιση, ψυχολογική, νομική υποστήριξη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση, οικονομική ενίσχυση και κατάρτιση, με στόχο την κινητοποίηση των γονέων να αναλάβουν υπεύθυνα τον γονεϊκό ρόλο τους. 

 Για το έργο της έχει βραβευθεί από την πολιτεία (Ακαδημία Αθηνών) και το εξωτερικό (βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2018) κι έχει πιστοποιηθεί από το κράτος (ΕΚΚΑ – ΥΕΚΑ) ως φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ