ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Στην Αργολίδα το Άγιο φως - Αγώνας δρόμου λόγω την καθυστέρησης για την διανομή του στις ενορίες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 μ.μ. | |
Στην Αργολίδα το Άγιο φως
Στην Αργολίδα έφτασε λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου το Άγιος φως που  μεταφέρθηκε οδικός από το αεροδρόμιο με δωρεά της εταιρίας ταξί  "My Taxi Nafplio"  και οδηγό τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο.
Το Άγιος Φως έφτασε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και το παρέλαβε ο εφημέριος του Ναού  π. Παναγιώτης Κιντής ενώ στην συνέχεια, μοιράστηκε και σε όλους τους Ιερούς Ναούς  της Αργολίδας.
Το Άγιο φως έφτασε στην Αθήνα στις 8:50 το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου μετά από μεγάλη καθυστέρηση και με αγώνα δρόμου ξεκίνησε η μεταφορά του από το Ελευθέριος Βενιζέλος, στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα και εκεί προς όλες τις Μητροπόλεις της χώρας.
Μετά την Αφή στα Ιεροσόλυμα, ο Πατριάρχης παρέδωσε το Ανέσπερο Φως στον εκπρόσωπο της ελληνικής Πολιτείας, υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ενώ σε ειδικό φανάρι μεταφέρθηκε στην Αθήνα, με ειδική πτήση της Aegean, ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου.
Το Άγιο Φως έφτασε στην Αθήνα στις 8.50 περίπου το απόγευμα με 3 σχεδόν ώρες καθυστέρηση και σχεδόν τρεις ώρες  πριν την Ανάσταση. Αμέσως μετά σε έναν αγώνα δρόμου, το Άγιο Φως μεταφέρθηκε στις πόλεις της Ελλάδας, ώστε να σημάνει το μήνυμα της Ανάστασης και της Ελπίδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ