ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Καθ΄ οδόν προς την Αργολίδα το Άγιο Φως

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 μ.μ. | |
Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Το Άγιο φως έφτασε στην Αθήνα στις 8:50 το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου και με αγώνα δρόμου ξεκίνησε η μεταφορά του από το Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα και από το Ελευθέριος Βενιζέλος προς όλες τις Μητροπόλεις της χώρας.
Μετά την Αφή στα Ιεροσόλυμα, ο Πατριάρχης  παρέδωσε το Ανέσπερο Φως στον εκπρόσωπο της ελληνικής Πολιτείας, υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ενώ σε ειδικό φανάρι μεταφέρθηκε στην Αθήνα, με ειδική πτήση της Aegean, ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου..
Το Άγιο Φως έφτασε στην Αθήνα στις 8.50 περίπου το απόγευμα, 3 σχεδόν ώρες πριν την Ανάσταση. Αμέσως μετά σε έναν αγώνα δρόμου, το Άγιο Φως μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε δέκα πόλεις της Ελλάδας, ώστε να σημάνει το μήνυμα της Ανάστασης και της Ελπίδας.
Στην Αργολίδα το Άγιος φως μεταφέρεται οδικός από το αεροδρόμιο με δωρεά της εταιρίας ταξί MY TAXI-NAFPLIO  με οδηγό τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο,  σε συνεννόηση με την Μητρόπολη Αργολίδας και αναμενεται να φτάσει  στο Ναύπλιο στις 10:30 περίπου το βράδυ του Μ. Σαββάτου και από εκεί θα μοιραστεί στους Ιερούς Ναούς της Αργολίδας. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ