ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Με τι καιρό θα ψήσουμε τον οβελία - Πρόγνωση και για την Δευτέρα του Πάσχα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:30:00 π.μ. | |
Με τι καιρό θα ψήσουμε τον οβελία
Ανοιξιάτικος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας, όμως οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.O καιρός το Πάσχα 2022 αναμένεται καλός, σύμφωνα με τη νεότερη πρόγνωση της ΕΜΥ. 

Ειδικότερα, το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τους πολίτες να κάνουν Ανάσταση με καλές καιρικές συνθήκες.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και βαθμιαία από δυτικές 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές κατά τόπους τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα


Την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με λίγες αραιές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς και στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα του Πάσχα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα είναι στα βόρεια μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα ανατολικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ