ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου: Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:36:00 π.μ. | |
Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου
Η Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις γυναίκες που βιώνουν τη βαρβαρότητα των αντιλαϊκών - αντεργατικών μέτρων της κυβέρνησης, στην απεργιακή συγκέντρωση την ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΜΑΗ, ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΛ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, στις 10:30πμ.


Η Πρωτομαγιά είναι μέρα τιμής για τους αγώνες των εργαζόμενων του λαού μας και των λαών όλου του κόσμου, των πρωτοπόρων αντρών και γυναικών που με θυσίες και αίμα χάραξαν τους δρόμους των εργατικών κατακτήσεων.

Είναι εφαλτήριο για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην πολιτική που σήμερα σαρώνει κάθε δικαίωμα, φάρος που φωτίζει τους αγώνες που διεκδικούν την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Χρέος μας είναι να μην αφήσουμε τις μνήμες να ξεθωριάσουν ακόμα περισσότερο σήμερα που τα κεκτημένα, με τόσους αγώνες και αίμα, δικαιώματα των εργαζομένων καταργούνται συστηματικά.

Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά βρίσκει τη γυναίκα της λαϊκής οικογένειας σε ακόμα πιο δεινή θέση. Η επίθεση, που δεχθήκαμε σε όλα τα εργασιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα από ΕΕ και κυβερνήσεις συνεχίζεται και είναι ολομέτωπη και ασίγαστη.

Με τη μαζική μας συμμετοχή στη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς, σπάμε τη μοιρολατρία και την απογοήτευση.

Βγαίνουμε μπροστά στον αγώνα για τα σύγχρονα δικαιώματά μας στην εργασία, στη μητρότητα, στον ελεύθερο χρόνο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ