ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Πυροβολισμοί στη Νέα Υόρκη με πολλά θύματα σε σταθμό του μετρό ( βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 μ.μ. | | |
Διεθνείς ειδήσεις
Πανικός σε σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για πυροβολισμούς και θύματα. Τουλάχιστον 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν και τουλάχιστον πέντε δέχθηκαν πυρά σε σταθμό του μετρό της της Νέας Υόρκης στο Μπρούκλιν μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο την πυροσβεστική υπηρεσία.


Προς το παρόν οι πρώτες αναφορές είναι συγκεχυμένες καθώς δεν είναι ξεκάθαρο εάν έχουν υπάρξει εκρήξεις μέσα στον σταθμό καθώς εντοπίστηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί. Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί τόσο οι τοπικές αρχές της Νέας Υόρκης όσο και ο πρόεδρος Μπάιντεν. Στα σχολεία της περιοχής απαγορεύεται η μετακίνηση, και όσοι μαθητές βρίσκονταν στις τάξεις θα παραμείνουν εκεί.

Σκληρές εικόνες

Αναζητούν έναν άνδρα

Την ίδια στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε ΜΜΕ υπάρχουν αναφορές για ένα άτομο που πυροβόλησε μέσα στον υπόγειο σταθμό του Μπρούκλιν φορώντας στολή εργαζομένου.

Ειδικότερα το NBC, επικαλούμενο αξιωματούχους, αναφέρει ότι πολλοί άνθρωποι δέχτηκαν πυροβολισμούς στο σταθμό του μετρό της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια ώρας αιχμής την Τρίτη και βρέθηκαν «αρκετοί μη πυροδοτημένοι μηχανισμοί».

Ένας άνδρας, που πιθανόν φορούσε ρούχα που έμοιαζαν με ρούχα εργαζόμενου στον σταθμό, εντοπίστηκε να πετάει μια συσκευή στον σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν πριν ανοίξει πυρ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Κάποιοι από τους τραυματισμένους επιβάτες κατάφεραν να διαφύγουν πηδώντας σε ένα τρένο, αναφέρει ακόμα το δημοσίευμα.

Οι επιβάτες καλούνταν να απομακρυνθούν από την 36η οδό και την 4η Λεωφόρο στη συνοικία Σάνσετ Παρκ του Μπρούκλιν ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Οι αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχουν ενεργά εκρηκτικά «προς το παρόν» στο σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν. «Αρκετοί μη πυροδοτημένοι μηχανισμοί» βρέθηκαν νωρίτερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης.

Οι μάρτυρες ενθαρρύνονται να καλέσουν τις αρχές αν έχουν πληροφορίες, ενώ το αστυνομικό τμήμα ζήτησε από τον κόσμο να μείνει μακριά από την περιοχή γύρω από τον σταθμό της 36ης οδού και της 4ης λεωφόρου στο Σάνσετ Παρκ.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ