ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Κορυφώνεται η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα - Μποτιλιάρισμα στις εθνικές οδούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:46:00 μ.μ. | | |
Μποτιλιάρισμα σε εθνικές οδούς
Συνεχίζεται και σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη η έξοδος των Αθηναίων, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε λιμάνια, αεροδρόμια και Εθνικές Οδούς.

Έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών λόγω κορονοϊού, πολλοί είναι οι πολίτες που επέλεξαν να περάσουν το φετινό Πάσχα εκτός αστικού ιστού, παρά το κύμα ακρίβειας που πλήττει ολοένα και περισσότερο τους πολίτες.

Πάσχα 2022 - 100% πληρότητα στα λιμάνια

Κορυφώνεται σήμερα η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου. Σύμφωνα τους ακτοπλόους η πληρότητα στα πρωινά δρομολόγια της Μ.Πέμπτης και της Μ.Παρασκευής είναι 100%. Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 19 δρομολόγια, 17 από τη Ραφήνα και 10 από το Λαύριο.Έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα 

Πάνω από 46.000 οχήματα την Μ.Τετάρτη στα διόδια

Μεγάλη είναι η έξοδος των Αθηναίων και με τα οχήματά τους, καθώς τη Μεγάλη Τετάρτη πέρασαν τα διόδια 46.600 οχήματα προς Κόρινθο και Λαμία όταν το 2021 ο αντίστοιχος αριθμός για την ίδια ημέρα ήταν 34.200 και το 2020, 43.200.

Ήδη, σήμερα, το μποτιλιάρισμα είναι έντονο στις εξόδους της Αθηνών - Λαμίας, της Αθηνών Κορίνθου και της Αττικής Οδού,.

Στην Αττική Οδό παρατηρούνται καθυστερήσεις 10-15 λεπτών από τον κόμβο Μαραθώνος έως τον κόμβο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Αυξημένη είναι και η κίνηση και στα ΚΤΕΛ, καθώς πολλοί ταξιδιώτες επιλέγουν, λόγω και του υψηλού κόστους στα καύσιμα να φύγουν με τα υπεραστικά λεωφορεία.

Γεμάτες αναχωρούν και οι πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τους περισσότερους Έλληνες να αφήνουν από την πρωτεύουσα για τις γιορτές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ