ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Γ.Γκιόλας: Συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:17:00 μ.μ. |
Γκιόλας- Λαφατζής
Mε τον πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας Ευάγγελο Λαφατζή συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας.

Η συζήτηση περιελάμβανε φλέγοντα για τον κλάδο και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού Αργολίδας ζητήματα, όπως η επιχειρησιακή επάρκεια, ο εξοπλισμός και αρκετά άλλα που απορρέουν από τις ελλείψεις αυτές.

*Το πρόβλημα της υποστελέχωσης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και Πυροσβεστικών Κλιμακίων στην Αργολίδα συνεχίζει να υφίσταται με αποτέλεσμα μένουν ακάλυπτες οι αυξημένες ανάγκες του νομού.

*Οι επικείμενες μεταθέσεις των Πυροσβεστών για το 2022, χωρίς την πρόβλεψη επιπλέον οργανικών θέσεων, στερούν μάχιμους πυροσβέστες από τις λοιπές Υπηρεσίες και Κλιμάκια του νομού.

*Οι Πυροσβέστες που μετατέθηκαν σε νησιά θα πρέπει μετά τη συμπλήρωση ενός έτους να επιστρέψουν γιατί δυσχεραίνεται η εφαρμογή του Σχεδίου Αντιμετώπισης Πυρκαγιών στο νομό Αργολίδας.

*Το κτιριακό πρόβλημα εξακολουθεί να απασχολεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

*Η μεγάλη ανάγκη να αναβαθμιστούν οι πυροσβεστικές υπηρεσίες αλλά και η επιβεβλημένη αναγκαιότητα να λειτουργήσει το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Επιδαύρου σε ετήσια βάση.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, δήλωσε την συμπαράστασή του στα αιτήματα των Πυροσβεστών αφού αυτά αποτελούν ουσιώδη στόχο προς την βελτίωση των συνθηκών στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και άλλων εξαιρετικών γεγονότων στο Νομό Αργολίδας.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν ευχές για τις ημέρες του Πάσχα και ανανέωσαν το ραντεβού τους, σύμφωνοι πως μέσα από τη συνεργασία τους θα επιδιωχθεί η προώθηση και η επίλυση των δικαίων αιτημάτων της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ