ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Δυο ποδοσφαιρίστριες του Φείδωνα Άργους συνέβαλαν στην επιτυχία της Εθνικής Νεανίδων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 μ.μ. | | | |
Γυναικείο ποδόσφαιρο
Η μεγάλη επιτυχία των κοριτσιών της Εθνικής Νεανίδων στη διοργάνωση της Τσεχίας για το πρωτάθλημα της UEFA European Women’s Under 19 Championship της League με αντιπάλους τις ισχυρές ομάδες της ΓΑΛΛΙΑΣ, ΤΣΕΧΙΑΣ και ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ έδειξε ότι κάτι δημιουργικό γίνεται στο ποδόσφαιρο Γυναικών τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Μεταξύ των Νεανίδων της Εθνικής μας ήταν και οι ποδοσφαιρίστριες του ΦΕΙΔΩΝΑ Κατερίνα Παπαγεωργίου και Βάσια Τριανταφύλλου που βοήθησαν σημαντικά στη γενική προσπάθεια.

Σχετικά με την επιτυχία αυτή ο πρόεδρος του ΦΕΔΩΝΑ, κ .Γιάννης Αποστολόπουλος, δήλωσε: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της σπουδαίας επιτυχίας των κοριτσιών. Το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ομάδας αξιοποιεί και διαχειρίζεται κατά τον καλύτερο τρόπο το ταλέντο και τη διάθεση των κοριτσιών. 

Δείχνει ακόμη τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στους συλλόγους κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες οικονομικές και αγωνιστικές. Στον ΦΕΙΔΩΝΑ ο Δημήτρης Τότσικας εργάζεται μεθοδικά και έχει και τη δική του συμμετοχή σ΄ αυτή την επιτυχία.

Εύχομαι στα δύο κορίτσια μας να συνδέσουν το όνομά τους και με άλλες επιτυχίες και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και ήθος που τις διακρίνει».ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ