ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Ανεξάρτητη Ομάδα Παραγωγών Αργολίδας: Τεράστιο φιάσκο με τις αποζημιώσεις παγετού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:16:00 μ.μ. | | |
Τεράστιο φιάσκο με τις αποζημιώσεις παγετού
Όσον αφορά το τεράστιο φιάσκο που δημιουργήθηκε χθες Μ.Τρίτη 19-4-2022 με τις αποζημιώσεις του παγετού στα πορτοκάλια του Ν.Αργολίδος θα αναφέρουμε απλά τα γεγονότα για να καταλάβουν όλοι περί τίνος πρόκειται και για το μέγεθος των ψευδών που τις τελευταίες ώρες αναπαράγονται.

Στις 10-3-2022 σε σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον υπουργό κο Γεωργαντά, τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κο Λυκουρέντζο, τον βουλευτή Αργολίδος κο Ανδριανό, καθώς και εκπροσώπους της περιφέρειας, ανακοινώθηκε ότι θα πάρουμε οι αγρότες ως προκαταβολή 300€/στρέμμα μέχρι το Πάσχα.

Ο κος Ανδριανός βγαίνοντας δήλωσε στον τύπο επακριβώς ότι «ευχαριστεί τον υπουργό και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ για την άμεση ανταπόκρισή τους και ότι ανταποκρίθηκαν θετικά να καταβληθεί μέχρι το Πάσχα τα 300€/στρέμμα στους παραγωγούς που επλήγησαν από τον παγετό».

Στις 6-4-2022 σε άρθρο των Αργολικών Ειδήσεων ο πρόεδρος του ΠΕΣΥ κος Ιωάννης Μαλτέζος είπε ότι μέχρι το Πάσχα θα καταβληθούν τα 300€. Επίσης συμπλήρωσε ότι αυτά μας τα δήλωσε «σήμερα ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κος Λυκουρέντζος».

Στις 15-4 κάτι αντίστοιχο με τις ανωτέρω δηλώσεις ανακοίνωσε και ο κος Λυκουρέντζος.
Όλα αυτά που σας αναφέρουμε είναι καταχωρημένα και δημοσιευμένα και μπορεί ο οποιοσδήποτε να τα διαπιστώσει.

Ρωτάμε λοιπόν κατά πρώτον πού είναι τα χρήματα που όλοι εσείς υποσχεθήκατε;

Επίσης ρωτάμε προς τι όλες αυτές οι δηλώσεις των τελευταίων ωρών;

Έχουμε ήδη κάνει κινήσεις και ευελπιστούμε να παρέμβει πια ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην πολύπαθη περιοχή της Αργολίδος η οποία έχει ταλαιπωρηθεί 20 ολόκληρα χρόνια από τον ΕΛΓΑ με συνέπεια τα χωράφια να είναι πλήρως εγκαταλελειμμένα.

Αυτό που συμβαίνει είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ συνεννόηση και όσο για αυτά τα ποσά που δημοσιεύουν δεξιά & αριστερά ότι πληρώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ και ο ΕΛΓΑ το μόνο σίγουρο είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν καλύψει στο παραμικρό τις τεράστιες ζημιές που έχουμε πάθει.

Το ΦΙΑΣΚΟ των τελευταίων ημερών ήταν η περίτρανη απόδειξη των όσων καταγγέλουμε.

Με εκτίμηση
Ανεξάρτητη Ομάδα Παραγωγών
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ