ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Άγγελος Χρονάς επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Ναυπλίου

Σύσκεψη
Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ναυπλίου πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Άγγελος Χρονάς, την Τετάρτη 6 Απριλίου.
Η επίσκεψη εντάσσεται στις συναντήσεις που έχει ο κ. Χρονάς με Διοικητές Υγειονομικών Μονάδων σε όλη την Περιφέρεια, καθώς και με εργαζόμενους σε αυτές, Ιατρούς, Νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό, καθώς και με εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ.
Ο κ. Χρονάς είχε συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Θεόδωρο Βασιλόπουλο και τους προϊσταμένους των Τεχνικών Υπηρεσιών , ενώ συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας Αναστάσιο Γκιολή και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Γιάννη Μαντζούνη.
Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία του Νοσοκομείου, θέματα ενεργειακά αλλά και η αναβάθμιση της παλιάς πτέρυγας του Νοσοκομείου καθώς και η εξέλιξη του Κέντρου Ψυχικής Υγείας με κινητή μονάδα μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.
Από τον Διοικητή έγινε αναφορά και στις άμεσες ανάγκες του Νοσοκομείου, όπως είναι ο εξοπλισμός των Ιατρείων. Επίσης έγινε διεξοδική συζήτηση για το πώς μπορούν να αναζητηθούν πόροι μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.
Ο κ. Χρονάς ανέφερε πως υπάρχει αγαστή συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και εκφράστηκε η βούληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και προσωπικά του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για παροχή κάθε δυνατής βοήθειας, παρόλο που ο ρόλος της Περιφέρειας, είναι επικουρικός σε θέματα Υγείας.

Να σημειώσουμε πως οι επισκέψεις του κ. Χρονά σε Υγειονομικές Δομές και οι συναντήσεις με ανθρώπους που υπηρετούν τον τομέα της Υγείας θα συνεχιστούν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ