ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Μετακομίζει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος από το Πόρτο Χέλι - Πούλησε την βίλα του σε Βούλγαρο επιχειρηματία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:10:00 μ.μ. | | | |
Μετακομίζει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος από το Πόρτο Χέλι
Τέλος εποχής για τη βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ένθετου Secret και της Σάσας Σταμάτη, η βίλα πουλήθηκε σε Βούλγαρο επιχειρηματία και ήδη η οικογένεια μετακομίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον ο τέως βασιλιάς και η σύζυγός του, Αννα-Μαρία, είναι σε φάση μετακόμισης στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Μάλιστα, αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής για τον τέως, αφού ήθελε πολύ να μείνει στην Αθήνα. Επίσης, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, οι συνθήκες διαμονής στην πρωτεύουσα είναι καλύτερες.

Στο Πόρτο Χέλι, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει και άλλους «γαλαζοαίματους» της Ευρώπης, όπως τη βασιλική οικογένεια της Δανίας, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου τζετ σετ.

Μόλις ο Βούλγαρος επιχειρηματίας αντίκρισε την εξοχική κατοικία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στον Άγιο Αιμιλιανό, που αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή, την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού το εν λόγω ακίνητο ξεχωρίζει για την αραβική αρχιτεκτονική του και έχει χτιστεί με τα καλύτερα και ακριβότερα υλικά.

Αποτελείται από 12 κρεβατοκάμαρες, οι οποίες είναι πολυτελείς, με την πέτρα να δεσπόζει στους εξωτερικούς χώρους, ενώ στα δάπεδα κυριαρχεί το μάρμαρο. Τα χειροποίητα πλακάκια που είναι τοποθετημένα στα περισσότερα δωμάτια έχουν αγοραστεί από το Μαρόκο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ανατολίτικη φιλοσοφία του οικήματος.

Επιπλέον, ο εξωτερικός χώρος έχει σχεδιαστεί από αρχιτέκτονα τοπίου, με τους ειδικούς φωτισμούς στα σιντριβάνια και τα ρυάκια να χαρίζουν ένα… υπερθέαμα. Αυτό, ωστόσο, που ενθουσίασε τον Βούλγαρο μεγιστάνα ήταν η πισίνα των 30 μέτρων, μόλις λίγα μέτρα από το απέραντο γαλάζιο, αλλά και η ιδιωτική παραλία. Θέλοντας λοιπόν να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης αυτού του «παλατιού», μέσω των συνεργατών του προσέγγισε τον τέως βασιλιά ρίχνοντας στα πόδια του χρυσάφι.

Πηγή: tlife.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ