ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Καιρός Αργολίδα: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Βροχερό το Σαββατοκύριακο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 π.μ. |
Καιρός Αργολίδα
Γενικά αίθριος προβλέπεται σήμερα ο καιρός στην Αργολίδα και στο μεγαλύτερο μέρος όλης της χώρας, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει νέα μικρή άνοδο. Ο υδράργυρος θα «δείξει» έως 22 βαθμούς Κελσίου.


Το Σάββατο αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά αλλά και μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Βροχερή θα είναι και η Κυριακή των Βαΐων, όπου στα κεντρικά και βόρεια προβλέπονται σποραδικές βροχές κατά τόπους έντονες. Λίγα χιόνια ενδέχεται να πέσουν στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα υποχωρήσει αισθητά.

Η πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή 15-04-2022


Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή άνοδο και θα φθάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 23 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16-04-2022


Αραιές νεφώσεις που γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα θα πυκνώσουν και κυρίως στα δυτικά, θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 20 με 22 και στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ 17-04-2022



Σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα κεντρικά και τα βόρεια πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση η οποία στη βόρεια Ελλάδα θα είναι αισθητή.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ