ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Αργολίδα: Πασχαλινά αυγά με φαντασία, χιούμορ αλλά και μήνυμα για την ειρήνη (βίντεο)

Μητσοτάκης σε πασχαλινό αυγό
Ευφάνταστες δημιουργίες τραβούν τα βλέμματα σε αρτοπωλείο -ζαχαροπλαστείο της Αργολίδας. Στην βιτρίνα του καταστήματος φιγουράρουν πασχαλινά αυγά με θέμα την ειρήνη που πρέπει να επικρατήσει στον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία, αλλά και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε ποδήλατο φορτωμένο με τις αυξήσεις που επιβαρύνουν τους Έλληνες πολίτες.   
Το κατάστημα "Loyka's" που βρίσκεται στην παραλιακή κωμόπολη της Νέας Κίου ,μεταξύ Ναυπλίου και Άργους κάθε χρόνο πρωτοτυπεί με τις πιο παράξενες ιδέες στα Πασχαλινά αυγά. 
Έτσι και φέτος μεταξύ των εκατοντάδων σοκολατένιων αυγών που παρασκεύασαν υπάρχουν φιγούρες με ήρωες του Ντίσνεϋ αλλά και από την επικαιρότητα
Τα Πασχαλινά αυγά στo Louka’s Bakery & Georgia’s Pastry στη Νέα Κίο παρασκεύασαν η Μαίρη Τζίμου και Γεωργία Κολονέλου. 
Το σχήμα των αυγών με τα διάφορα θέματα πρέπει να μην φοβίζει τα παιδιά αλλά να τους δημιουργεί μία φαντασίωση για το θέμα, λένε τα κορίτσια του καλλιτεχνικού τομέα του καταστήματος. 
Στο κατάστημα της Νέας Κίου θα βρει κάποιος πασχαλινά αυγά με εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα γάλακτος ή υγείας. Το καθένα είναι μοναδικό και φτιαγμένο με μεράκι, αγνές πρώτες ύλες και αρκετή ώρα δουλειάς, εντυπωσιάζοντας όχι μόνο σε γεύση αλλά και εμφάνιση. 
Τυλιγμένα με φίνα υφάσματα σε ανοιξιάτικα χρώματα και αγαπημένα μοτίβα αλλά και custom-made, αποτελούν αναμφίβολα μια ξεχωριστή πρόταση για τις ημέρες των εορτών. Τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά είναι φτιαγμένα και ζωγραφισμένα στο χέρι, με ονειρικά σχέδια, ενώ στο κατάστημα παρασκευάζονται κουλούρια και τσουρέκια με συνταγή Μικρασιάτικη. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ