ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

ΚΚΕ: Οι αγρότες της Αργολίδας να πάρουν την υπόθεση της επιβίωσής τους στα δικά τους χέρια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:08:00 μ.μ. | | |
παγετός πορτοκάλια
Η χθεσινή συγκέντρωση στην ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ στην Αργολίδα, απλά επιβεβαίωσε ότι ο εμπαιγμός των βιοπαλαιστών αγροτών από την κυβέρνηση και τα στελέχη της δεν έχει τέλος!


Η δέσμευση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντά - κάτω από την πίεση των μαζικών κινητοποιήσεων των αγροτών - και οι τυμπανοκρουσίες του κυβερνητικού βουλευτή Αργολίδας για προκαταβολή 300€ έως το Πάσχα για τις μεγάλες καταστροφές στα πορτοκάλια από τον παγετό της 26ης Γενάρη, αποδείχθηκαν για ακόμη μια φορά λόγια «του αέρα» και ψεύτικες υποσχέσεις για να κατευνάσουν τις δίκαιες αντιδράσεις.

Είναι πρόκληση η κυβέρνηση να δίνει απλόχερα και χωρίς καμία χρονοτριβή, δισεκατομμύρια ευρώ στους επιχειρηματικούς ομίλους και να μην αποζημιώνει έγκαιρα και δίκαια τους αγρότες, επιταχύνοντας έτσι το ξεκλήρισμα τους.

Τεράστιες ευθύνες έχουν και τα άλλα αστικά κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, αφού την ίδια πολιτική υποχρηματοδότησης του ΕΛΓΑ ακολούθησαν από κυβερνητικές θέσεις. Κυρίως όμως όλοι τους, είναι πιστοί στην στρατηγική της ΕΕ και της ΚΑΠ που αποτελούν την αιτία για την ασφυκτική κατάσταση των βιοπαλαιστών αγροτών.

Η ανέξοδη κριτική, στοχεύει στην κυβερνητική εναλλαγή και σε καμία περίπτωση σε αλλαγή πολιτικής υπέρ των αγροτών και του λαού συνολικά. Η πείρα δείχνει άλλωστε, ότι κάθε νέα κυβέρνηση συνεχίζει στο ίδιο αντιλαϊκό πλαίσιο και στην πράξη γίνεται ακόμα χειρότερη από την προηγούμενη για τις εργατικές λαϊκές οικογένειες.

Το ΚΚΕ στηρίζει τα αιτήματα επιβίωσης των βιοπαλαιστών αγροτών και με συνέπεια θα είναι στην πρώτη γραμμή της πάλης για να ικανοποιηθούν. Καλεί παράλληλα τους βιοπαλαιστές αγρότες να μη δείξουν καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση της ΝΔ ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου. Να πάρουν την υπόθεση της επιβίωσής τους στα δικά τους χέρια και να μετατρέψουν την δικαιολογημένη οργή τους, σε μαχητική δύναμη ανατροπής της πολιτικής που τους εξοντώνει.

Το ΚΚΕ εγγυημένα θα είναι με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ