ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Ναύπλιο: Τι έδειξαν οι έλεγχοι στο πανηγύρι της Ευαγγελίστριας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Υπαίθριων Αγορών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:20:00 μ.μ. | | | |
Ναύπλιο εμποροπανήγυρης
Δελτίο τύπου και ευχαριστήρια επιστολή εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε. προς τον Δήμο Ναυπλιέων για την εμποροπανήγυρη της 25ης Μαρτίου.

Η επιστολή αναφέρει: 

Όπως κάθε χρόνο , έτσι και φέτος , η Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε., κατέβηκε στο Ναύπλιο για να ελέγξει ζητήματα πού αφορούσαν την εύρυθμη λειτουργία της εμποροπανήγυρης της Ευαγγελίστριας.

Μεταξύ των άλλων ελέγξαμε αν πωλούνταν απομιμήσεις Προϊόντων «μαiμούδες», γιατί το παραεμπόριο είναι αθέμιτος ανταγωνισμός για τα μαγαζιά τον τόπου σας, αν τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα , αν ο δήμος είχε εκδώσει τις απαιτούμενες εγκρίσεις συμμετοχής, αν μερίμνησε για την τοποθέτηση χημικών τουαλετών και τη φύλαξη της αγοράς. 

Ποτέ δεν ξεχνάμε ότι η ομοσπονδία εκπροσωπεί ένα κλάδο τού εμπορίου με όλες τις προδιαγραφές πού ορίζει ο ν.4849/21 και δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα διασφαλίζοντας τη διαφάνεια και τη νομιμότητα στη διενέργεια των βραχυχρόνιων αγορών σε διάφορες πόλεις όπως Ζάκυνθο , Χαλκίδα , Ωρωπό, Ολυμπία , Λειβαδειά, Λάρισα, Θήβα κ.λ.π. 

Από τους ελέγχους πού πραγματοποιήσαμε αποδείχτηκε ότι ο Δήμος εφάρμοσε καθ' όλα τη με αριθμ. 53/2022 απόφαση τον Δημοτικού Συμβουλίου διασφαλίζοντας τη διαφάνεια και τη νομιμότητα στη λειτουργία της αγοράς καθώς και την υψηλή ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες καθιστώντας τη φετινή διοργάνωση ιδιαιτέρως επιτυχή. 

Για το λόγο αυτόν νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Κωστούρο Δημήτριο και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Λυκομήτρο για την άψογη συνεργασία , χάριν στην οποία επιτεύχθηκε η ομαλή διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΑΚΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΙΚΑΤ. ΒΑΡΔΗ ΚΑΝΤΕΡΑΚΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ