ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου: O αγώνας μας σήμερα έχει άξια για τη ζωή μας, για το μελλον των παιδιών μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:56:00 μ.μ. |
Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου
Ως Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου ενώνουμε τη φωνή μας με τα εργατικά σωματεία, τις ενώσεις των αυτοαπασχολούμενων και τα σωματεία του δημόσιου τομέα και συμμετέχουμε μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση στις 6 Απριλίου στην Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος στις 10:30π.μ.


Στην απεργία αυτή δίνουμε μαχητικό παρόν και βροντοφωνάζουμε ένα διπλό ΟΧΙ.

ΟΧΙ

Στην εμπλοκή της χώρας μας στο ιμπεριαλιστικό μακελειό στο έδαφος της Ουκρανίας, που στέλνει στρατιωτικό εξοπλισμό και μετατρέπει τη χώρα σε ορμητήριο των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων. Καταδικάζουμε τον πόλεμο στην Ουκρανία, αποτέλεσμα των σφοδρών οικονομικών και γεωπολιτικών ανταγωνισμών ανάμεσα σε Ρωσία, ΗΠΑ, ΕΕ, για την επικράτησή τους στην αγορά της ενέργειας και στο νέο μοίρασμα των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των σφαιρών επιρροής.

ΟΧΙ

Στην ανεργία, στους μισθούς πείνας, στη δουλειά χωρίς συλλογικές συμβάσεις εργασίας, με όλο πιο μειωμένα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, χωρίς μέτρα υγείας και ασφάλειας και προστασίας του γυναικείου οργανισμού και της μητρότητας στους χώρους δουλειάς.

Στη ζωή – λάστιχο με τα σπαστά, ακανόνιστα, ή εξουθενωτικά ωράρια, την τηλεργασία, που εξαφανίζουν τον ελεύθερο μας χρόνο, που τσακίζουν στην σωματική και ψυχική μας υγεία, που κατακερματίζουν την προσωπική, οικογενειακή μας ζωή.

Στον εφιάλτη της ακρίβειας, που έγινε ακόμα πιο βάρβαρος με τον πόλεμο, και τσακίζει το εισόδημά μας, με τους φόρους στα είδη λαϊκής κατανάλωσης και τους απλησίαστους λογαριασμούς ενέργειας.

Στην ανασφάλεια για την υγεία μας με τα γονατισμένα νοσοκομεία, χωρίς προσωπικό και εξοπλισμό. Αναγκαζόμαστε να χρυσοπληρώνουμε γιατρούς και εξετάσεις στα ιδιωτικά μεγαθήρια της Υγείας.

Μετατρέπουμε την οργή και την αγανάκτησή μας σε αγωνιστική διεκδίκηση για όσα μας ανήκουν και μας στερούν
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ