ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Σκάκι: O Ν.Ο. Καλαμάτας Πρωταθλητής Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:53:00 π.μ. | | |
O Ν.Ο. Καλαμάτας Πρωταθλητής Πελοποννήσου
Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία για το σκάκι του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας. Στις 15-17/4 πραγματοποιήθηκε το Ομαδικό Πρωτάθλημα ΠΟΑ ΕΣΣΠΕΠ 2022 στο Άργος με μεγάλη επιτυχία. Διοργανωτές ο Σ.Ο. Περσέας Άργους, η ΕΣΣΠΕΠ, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Άργους – Μυκηνών.

Συμμετείχαν 10 ομάδες μεταξύ των οποίων και η ομάδας του Σκακιστικού Τμήματος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας. Το πρωτάθλημα διεξήχθη με ελβετικό σύστημα 5 γύρων.

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας παρ’ ότι συμμετείχε με ελλείψεις βασικών παικτών της κατάφερε να κάνει 5 νίκες και να ανακηρυχθεί Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου 2022.

Συμμετείχαν οι αθλητές Τσεκούρας Θοδωρής, Σγουρός Απόστολος, Μουτζούρης Μανώλης, Λαμπρακόπουλος Αλέξανδρος, Μακροπούλου Μαρίνα, Αθανασοπούλου Ανδριάνα, Βασιλοπούλου Άννα, Κουντούρη Χριστίνα, Αθανασόπουλος Θοδωρής, Μαστορίδης Άγγελος και Κυριακόπουλος Νίκος. Την αποστολή συνόδευε η έφορος του Τμήματος κα. Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα Τούλα.

Η εξάδα των νεαρών αθλητών εξέπληξε με το ήθος της, την αγωνιστικότητά της και τις εξαιρετικές παρτίδες που έπαιξε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:


1ος γύρος ΝΟΚ – Π.Σ. Μελισσίου 9,5 – 0,5
2ος γύρος Π.Σ. Σπάρτης – ΝΟΚ 4 – 6
3ος γύρος ΝΟΚ – Σ.Ο. Άστρους 8 – 2
4ος γύρος ΣΟ Φιλιατρών – ΝΟΚ 3,5 – 6,5
5ος γύρος ΝΟΚ – Σ.Α. Κορίνθου Αργοναύτης 6 – 4

Η τελική κατάταξη των ομάδων είναι:

Ν.Ο. Καλαμάτας 10 (36)
Σ.Ο. Φιλιατρών 8 (31)
Π.Σ. Σπάρτης 6 (30,5)
Α.Ο. Κρανιδίου 6 (30)
Σ.Ο. Άστρους 6 (21,5)
Σ.Α. Κορίνθου Αργοναύτης 4 (28,5)
Σ.Σ. «ΠΕΡΣΕΑΣ» Άργους 4 (18)
Σ.Σ. Τρίπολης 2 (19,5)
Σ.Α. Ναυπλίου 2 (16)
Π.Σ. Μελισσίου 2 (15,5)

Η έφορος του σκακιστικού τμήματος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ευχαριστεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Άργους για την ιδιαίτερα σημαντική στήριξη, στην «σχεδόν» μετά covid εποχή, την ΕΣΣΠΕΠ και τον Σ.Σ. «ΠΕΡΣΕΑ» Άργους καθώς και τους διαιτητές για την εξαιρετική διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων.

Επίσης ευχαριστεί για την φιλοξενία στην «ζεστή» πόλη τους Άργους και βέβαια συγχαίρει τους αθλητές της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας για την πολύ σημαντική επιτυχία τους και την άριστη παρουσία τους. Εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τεχνικό της ομάδας και δάσκαλο της ακαδημίας κ. Θοδωρή Τσεκούρα για την άρτια προετοιμασία των αθλητών που συμμετείχαν.

“Όλοι μαζί οι αθλητές αφιερώνουν αυτήν την μεγάλη επιτυχία στον κ. Στάθη Καρέλια και στην Εταιρεία Καρέλια Α.Ε. για την συνεχή στήριξη προς το τμήμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λένε όλοι οι αθλητές προς τα Μ.Μ.Ε. που είναι πάντα δίπλα στο άθλημα και βοηθούν στην αναβάθμισή του. Ευχές για ένα όμορφο Πάσχα και Καλή Ανάσταση!”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΝΟΚ,
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ