ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

«Μια Θάλασσα Ομορφιές!»: Ο Vincent Besnard εκθέτει στη Vasiliki - galerie d’art το Σάββατο 30 Απριλίου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 π.μ. | | |
«Μια Θάλασσα Ομορφιές!»
Το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 και ώρα 20:00 θα γίνουν τα εγκαίνια - vernissage της έκθεσης του Vincent Besnard στην γκαλερί της Βασιλικής Ξυλινά , στην γωνία των οδών Σταϊκοπούλου 50 και Φαβιέρου 1, στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου.

Η έκθεση με θέμα «Μια θάλασσα ομορφιές ! » θα διαρκέσει από το Σάββατο 30 Απριλίου μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου 2022.

Ο ζωγράφος Vincent Besnard σπούδασε γεωπόνος κι έζησε σε πολλές χώρες στην Ευρώπη, στην Αφρική και στην Αμερική. Από το 2001 ζει στην Ελλάδα.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του τον φέρνουν σε συνεχή επαφή με τις χώρες της Μεσογείου και της ανατολικής Ευρώπης.

Έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις σε γνωστούς εκθεσιακούς χώρους στην Ελλάδα και στη Γαλλία και έργα του υπάρχουν σε πολλές ιδιωτικές συλλογές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από την πρώτη του έκθεση το 2013, διαθέτει τα έργα του ενισχύοντας πάντα φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μέσα από την ζωγραφική ο Vincent Besnard θέλει να δημιουργήσει μια άλλη πραγματικότητα, μετατρέποντας τον καμβά σε επιφάνεια γεμάτη θετική ενέργεια που δίνει χρώμα και ελπίδα στη ζωή.

Σας ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο, για τη συνάντηση με τον ζωγράφο και για την εικαστική σας αναζήτηση μέσα από τα έργα του, γεμάτα ενθουσιασμό μπροστά στη Θάλασσα, μπροστά σε «Μια Θάλασσα Ομορφιές!»


Βασιλική Ξυλινά
Vasiliki - galerie d’art
Σταϊκοπούλου 50 & Φαβιέρου 1
21100 Ναύπλιο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ