ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου δημιούργησαν διαδραστικό χάρτη του Ιστορικού Κέντρου του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. | | |
google maps historical center of Nafplio
Οι μαθητές των τμημάτων Β3 και Β5 του του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων κατασκεύασαν ένα διαδραστικό χάρτη με τα σημαντικά σημεία στο Ιστορικό Κέντρο του Ναυπλίου, πληροφορίες για αυτά και κουίζ για κάθε ένα από τα σημεία αυτά. Οι περιγραφές των σημείων έγιναν στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Οι μαθητές βγήκαν για τις 2 ημέρες του Σαββατοκύριακου στην παλαιά πόλη και μοίρασαν στον κόσμο και σε καταστήματα ειδικά καρτελάκια που είχαν φτιάξει με τον κωδικό QR του διαδραστικού χάρτη και το σήμα του σχολείου. Τον χάρτη μπορείτε να τον δείτε παρακάτω, να διαβάσετε τις πληροφορίες που συνέταξαν οι μαθητές και μαθήτριες και να απαντήσετε στα κουίζ.

Οι μαθητές-τριες μέσα από αυτή την προσπάθεια κατάφεραν πολλά πράγματα: να γνωρίσουν καλύτερα τον τόπο τους, να μάθουν περισσότερα για τα ιστορικά σημεία της πόλης, να χρησιμοποιήσουν νέα εργαλεία και τεχνολογίες, να γράψουν και να εκφραστούν στα αγγλικά, να συνεργαστούν μεταξύ τους, να αναπτύξουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες, να επικοινωνήσουν την σχολική τους εργασία με ανθρώπους έξω από το σχολείο, να αναπτύξουν διαθεματικά το θέμα τους.

Υπεύθυνος καθηγητής είναι ο κ. Ανδρέας Καρίβαλης.

Δείτε παρακάτω τον χάρτη και περιηγηθείτε σε αυτόν:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ