ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

1o Παμπελοποννησιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Ναύπλιο 3 και 4 Μαϊου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:41:00 μ.μ. | |
Μπάλα
Περισσότεροι από 100 αστυνομικοί από 8 Τοπικές Διοικήσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Αργολίδας, Αχαϊας, Αρκαδίας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Καρδίτσας) θα συμμετέχουν στο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί αύριο 3 και μεθαύριο 4 Μαϊου 2022 στο Δημοτικό Στάδιο του Ναυπλίου για έναν καλό σκοπό: για να συγκεντρωθούν χρήματα για την Κιβωτό του Κόσμου. 

Πρόκειται για τη μη κυβερνητική οργάνωση που αποτελεί έμπνευση του Πάτερ Αντώνιου και δραστηριοποιείται - απευθύνεται στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και σε πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση ή εγκατάλειψη.

Παράλληλα, περισσότεροι από 100 επισκέπτες που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες θα φτάσουν στο Ναύπλιο το επόμενο διήμερο, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Γήπεδο του Ναυπλίου:

Α) Τετάρτη 3 Μαϊου : 16.00’ - 20.00’

Β) Πέμπτη 4 Μαϊου: 12.00 – 14.00’

Το αντίτιμο του κάθε εισιτηρίου είναι το συμβολικό ποσό του 1 ευρώ, ενώ έχουν διατεθεί προς πώληση περισσότερα από 10.000 εισιτήρια (σημειώνεται ότι έχει ληφθεί ειδική άδεια από την αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία)

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τους αγώνες μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από το Δημοτικό Γήπεδο του Ναυπλίου, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια που καταβάλλεται για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου. Εναλλακτικά, όσοι δεν δύναται να παρακολουθήσουν τους αγώνες αλλά επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την Τοπική Διοίκηση Αργολίδας/ Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στα εξής τηλέφωνα: 6974915949 ή 6906758838.

Τονίζεται, ότι η διοργάνωση του τουρνουά πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. καθώς και με την ευγενική χορηγία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Ελάτε να γίνουμε όλοι μαζί μία μεγάλη παρέα και να αγκαλιάσουμε ζεστά τα παιδιά, τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ