ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Αιτήσεις εισαγωγικών εξετάσεων Σχ. Έτους 2022-23 για το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:20:00 π.μ. |
Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας
Από τις 3 έως τις 31 Μαΐου 2022 βρίσκεται σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για την επιλογή υποψηφίων μαθητών της Α Γυμνασίου στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας.


Στην Α τάξη εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων, εφόσον επιτύχουν σε εισαγωγικές εξετάσεις. Σημειώνουμε ότι λόγω της τρέχουσας κατάστασης, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο παιδείας για τις ημερομηνίες των εξετάσεων.

Για την εισαγωγή μαθητών στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια για το σχολικό έτος 2022-2023, οι γονείς-κηδεμόνες των υποψηφίων υποβάλλουν αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής στο e-mail του σχολείου: gymkallarg@sch.gr μαζί με τις φωτοτυπίες των ταυτοτήτων των γονέων/κηδεμόνων καθώς και φωτοτυπία ενός λογαριασμού κοινής ωφελείας. Εναλλακτικά υποβάλλουν την αίτηση μέσω φόρμας google https://forms.gle/wwfG7hcoHik6XTdn7 και προσκομίζουν μέχρι τις εξετάσεις τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.
Σε περίπτωση που μαθητής επιθυμεί να είναι υποψήφιος σε δύο (2) κατευθύνσεις, ο γονέας- κηδεμόνας σημειώνει στην ίδια αίτηση τις δύο επιλογές του (στην φόρμα) ή αποστέλλει αντίστοιχα δύο ξεχωριστές αιτήσεις στο ανωτέρω email μαζί με τα υπόλοιπα αποδεικτικά έγγραφα.

Για την κατεύθυνση του Χορού, οι γονείς/κηδεμόνες πρέπει να προσκομίσουν επιπλέον δύο (2) Ιατρικές Βεβαιώσεις υγείας και καλής φυσικής/ορθοπεδικής κατάστασης (από Παθολόγο/Παιδίατρο και από Ορθοπεδικό γιατρό), στις οποίες θα βεβαιώνεται η δυνατότητα φοίτησης των μαθητών στην κατεύθυνση Χορού.

Επισημαίνεται ότι στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας πρόκειται να λειτουργήσουν τρεις κατευθύνσεις: α) Εικαστικών Τεχνών β) Θεάτρου-Κινηματογράφου γ) Χορού. Ο μέγιστος αριθμός μαθητών ανά τμήμα και κατεύθυνση είναι εικοσιπέντε (25). Το δικαίωμα εγγραφής προκύπτει από τη σειρά κατάταξής τους στους αξιολογικούς πίνακες ανά κατεύθυνση, ενώ οι εγγραφές των επιτυχόντων μαθητών γίνονται από την 1η ως και την 8η Σεπτεμβρίου, εκτός αν υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας.

Η συμμετοχή στις εξετάσεις για την εισαγωγή στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο δεν στερεί το δικαίωμα των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους και σε εξετάσεις άλλου τύπου σχολείων (μουσικά, πρότυπα κτλ).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

Στα τηλέφωνα: 2751089283 (σχολείο),
6945522633 (Γιαννακούλης Γιώργος, διευθυντής του σχολείου)

Στην ιστοσελίδα: https://gym-kall.arg.sch.gr/eisagwgikew-exetasis-2022/

e-mail σχολείου: gymkallarg@sch.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ