ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Μαθήματα πρώτων βοηθειών στους εργαζόμενους του 5ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου Άργους-Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:12:00 μ.μ. | | | |
ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΓΟΣ
Κατόπιν αιτήματος, των εργαζομένων του 5ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού του Δήμου Άργους-Μυκηνών και κατόπιν εγκρίσεως από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιο Αυγερινό, πραγματοποιήθηκε στον όμορφο και φιλόξενο χώρο τους, εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την απόκτηση Ευρωπαϊκού Διπλώματος Πρώτων Βοηθειών με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή , διάρκειας 16 ωρών.
Οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα νέα πρωτόκολλα, απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα και συμμετείχαν ενεργά στη θεωρητική αλλά και πρακτική άσκηση, τηρώντας πάντα όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά του SARS-COV-2. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από τη Νοσηλεύτρια- Προϊσταμένη του Περιφερειακού Τμήματός Ε.Ε.Σ. Άργους κα. Μαρία Σταματοπούλου.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους ευχαριστεί πολύ τη Διευθύντρια και το προσωπικό για την πρόσκληση και την εμπιστοσύνη να εκπαιδευτούν από τον μεγαλύτερο ανθρωπιστικό Οργανισμό, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα γνώσης παροχής των Πρώτων Βοηθειών , ώστε να είναι αποτελεσματικότεροι αν υπάρξει ανάγκη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ