ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το 7ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:16:00 μ.μ. | |
Ναύπλιο
Το 7ο Mediterranean Yacht Show (MEDYS) το οποίο ξεκίνησε στις 30 Απριλίου ολοκληρώθηκε στις 4 Μαϊου στο λιμάνι του Ναυπλίου.
Το MEDYS διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού (GYA) με την υποστήριξη και συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων και έδωσε την δυνατότητα σε central agents, brokers και εκθέτες με υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με το yachting να δουν τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο βάζοντας στο παγκόσμιο επίκεντρο τον ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό. 
Συμμετείχαν περίπου 95 επαγγελματικά επανδρωμένα σκάφη αναψυχής και περισσότεροι από 450 brokers από διάφορες χώρες του κόσμου.
Στις 30/04/2022 μετά τα εγκαίνια της έκθεσης η FYLY YACHTING σε συνεργασία με την MSI HELLAS οργάνωσαν δεξίωση στο S/Y “GENNY” στην οποία παρέστησαν ο ΓΓ ΛΛΠ του Υπουργείου Ναυτιλίας κος Ε. Κυριαζόπουλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κος Π. Νίκας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κος Δ. Κωστούρος, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος κος Γ. Σκανδάλης, ο βουλευτής της Ν.Δ. κος Γ. Ανδριανός, ο Πρόεδρος του λιμενικού Τανμείου Ναυπλίου κος Τάσος Ζαφείρης,  ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ κος Γ. Χρηστίδης και πολλοί γνωστοί δημοσιογράφοι και παράγοντες της τοπικής κοινωνίας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ