ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 π.μ. | |
«Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων/δράσεων για το σχολικό έτος 2021 -2022, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες, στις:

κ. Μαρία Δοντά, εκπαιδευτικό Φιλόλογο,

κ. Μαρία Βασιλείου, Βιολόγο, Ωκεανογράφο,

κ. Μαρία Μπακάλη, Νηπιαγωγό,

κ. Σοφία Ασλανίδου, κ. Ερασμία Ηλιοπούλου και κ. Φωτεινή Βασιλείου, «Παραμυθούδες του Ναυπλίου»

κ. Αγγελική Μπαβέλα, κ. Γιάννα Καββεζού και κ. Δέσποινα Μάρκου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας «Ελπίδα Ζωής»,

για την πολύτιμη αρωγή τους και την εποικοδομητική συμβολή τους στην εκπαιδευτική και μαθησιακή διαδικασία που αφορούσε μαθητές, όχι μόνο του νομού μας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Στα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, συμμετείχαν πάνω από 1.300 μαθητές και μαθήτριες και 100 περίπου εκπαιδευτικοί απ’ όλη την Ελλάδα. Οι στόχοι των πλούσιων σε θεματολογία εκπαιδευτικών προγραμμάτων/δράσεων που υλοποιήθηκαν, επετεύχθησαν, δίνοντας πλέον τη σκυτάλη σε νέους στόχους και νέες δημιουργικές επιδιώξεις.

Στοχεύοντας στην πρόοδο και την ευημερία κάθε κοινωνίας, ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες και απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας, σε εθελοντές και φορείς με ιδέες και όρεξη, που επιθυμούν να επενδύσουν δίχως δισταγμό σε έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο και πολύπλοκο τομέα, όπως η Εκπαίδευση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ