ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Καιρός: Έρχονται κύματα ζέστης - Πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία στα μέσα της επόμενης εβδομάδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:14:00 μ.μ. | |
Αρναούτογλου
Με καλό καιρό θα ξεκινήσει το Σάββατο στην Ελλάδα, με κάποια αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί του Σαββάτου στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε κατακερματισμένη συννεφιά. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε αρκετό ήλιο.


Από το μεσημέρι και μετά ίσως έχουμε κάποιες μπόρες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα και στην υπόλοιπη Ελλάδα αρκετό ήλιο.

Το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά σχεδόν παντού και ενδείξεις για μπόρες στην Κάρπαθο και την ανατολική Κρήτη.

Στην Αττική το Σάββατο θα έχουμε ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από 15 έως 29 βαθμούς, ενώ στα βόρεια προάστια θα έχουμε 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε επίσης ηλιοφάνεια και καλό καιρό με την θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς.

Την Κυριακή 22/5 στην Κρήτη και στην Κάρπαθο θα έχουμε συννεφιές και προς το μεσημέρι θα βγουν κάποια σύννεφα και στη βόρεια Ελλάδα και ίσως βρέξει σε Δράμα, Σέρρες και την ορεινή Θεσσαλία.

Τη Δευτέρα 23/5 θα έχουμε καλό καιρό, αλλά και ένα ρεύμα αστάθειας που θα κινηθεί προς την περιοχή μας. Συγκεκριμένα στη δυτική Μακεδονία, υπάρχει περίπτωση για ένα πέρασμα με βροχές.

Την Τρίτη 24/5 ίσως έχουμε τοπικά φαινόμενα στους ορεινούς όγκους της Πελοποννήσου, την Στερεά, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο και την Θεσσαλία.

Η θερμοκρασία πάντως θα αρχίσει να ανεβαίνει αισθητά. Την Κυριακή στα ηπειρωτικά θα έχουμε 30 και 31 βαθμούς τη Δευτέρα στους 31-32 και την Τρίτη θα ανέβει λίγο περισσότερο με τοπικές θερμοκρασίες ακόμη και 33 βαθμούς. 

Την δε Τετάρτη 25/5 θα δούμε και 34 βαθμούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ