ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με νυχτερινή Ειδική Διαδρομή - Στην Πελοπόννησο και πάλι η πρώτη ημέρα του αγώνα

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με νυχτερινή Ειδική Διαδρομή
Οι πρώτες πληροφορίες για το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που θα διεξαχθεί 8-11 Σεπτεμβρίου αναφέρουν ότι θα υπάρχει και νυχτερινή Ειδική Διαδρομή την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, οπότε τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν και στην Πελοπόννησο.


Την όλη οργάνωση έχει αναλάβει η Motorsport Greece που πέρσι τα πήγε περίφημα με πάρα πολύ υψηλό δείκτη επαγγελματισμού και προβολής της χώρα μας.

Φέτος ο αγώνας θα ξεκινήσει –αγωνιστικά- με την Υπερειδική στο ΟΑΚΑ.

Η Πελοπόννησος θα φιλοξενήσει και πάλι την πρώτη ημέρα του αγώνα, ενώ στις υπόλοιπες δύο ημέρες ο αγώνας θα διεξαχθεί στις Ειδικές Διαδρομές πέριξ της Λαμίας όπου και πάλι θα είναι το κέντρο του αγώνα με έδρα την πανελλήνια έκθεση. Εκεί και το service park.

Τα συνολικά χλμ. των Ειδικών Διαδρομών θα είναι γύρω στα 300. Όλες οι Ειδικές Διαδρομές χωμάτινες.

Οι παροχές από την οργάνωση στα πληρώματα στο service park θα είναι οι εξής:Γενική φύλαξη (24ώρη φύλαξη από την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου)
-Γενικός φωτισμός
-Δημόσιες τουαλέτες
-Νερό (Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν τις δικές τους αντλίες)
-Συγκομιδή σκουπιδιών
-Βαρέλια για χρησιμοποιημένα λάδια

Το shakedown θα έχει μήκος 3.66 χλμ. και η απόσταση από το service park θα είναι 15.21 για την αφετηρία με 3 μόνο περάσματα τόσο για τα εργοστασιακά πληρώματα όσο και για τα υπόλοιπα στη λίστα των συμμετοχών.

Από τον τερματισμό του shakedown μέχρι το service park απόσταση είναι 27,54 χλμ.

Oι συμμετοχές ανοίγουν 8 Ιουλίου και κλείνουν 5 Αυγούστου.

Το κόστος της συμμετοχής για τα ελληνικά πληρώματα ως ιδιωτική συμμετοχή είναι 2.000 ευρώ πλέον του ΦΠΑ με προαιρετική διαφήμιση και 3.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ χωρίς προαιρετική διαφήμιση.

Τα ίδια ποσά ισχύουν και για τα Κυπριακά πληρώματα.

Για όλα τα πληρώματα το καύσιμο που θα χρησιμοποιήσουν είναι το της P1 Racing Fuels που είναι ο επίσημος προμηθευτής καυσίμου της FIA.

Διευκρινίζεται ότι όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με τον προμηθευτή καυσίμου της FIA για τις ανάγκες τους –λίτρα-σε καύσιμο, αλλά και για ό,τι αφορά την προμήθεια και την πληρωμή του καυσίμου.

Όλες οι παραγγελίες για τα καύσιμα γίνονται ηλεκτρονικά με λήξη παραγγελιών 11 Αυγούστου.

Το κόστος ανά λίτρο, συμπεριλαμβανομένης και της υπηρεσίας ανεφοδιασμού είναι 5.95 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Τα ελαστικά είναι αποκλειστικά Pirelli και οι παραγγελίες θα πρέπει να δοθούν το αργότερο μέχρι την Τρίτη 9 Αυγούστου, όπου θα ανακοινωθεί και η πρώτη-ανεπίσημη-λίστα συμμετοχών.

Σε ρυθμό EKO Ράλλυ Ακρόπολις λοιπόν από τις 10 Μαΐου και για όσα πληρώματα ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν προσοχή στις ημερομηνίες…

Και μακάρι να δούμε Loeb και Ogier να μάχονται στα ελληνικά χώματα…

Πηγη: motori.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ