ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Το Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας - Κορινθίας συμμετέχει στην κινητοποίηση για την απόσυρση της συμφωνίας για τις βάσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 π.μ. |
Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας - Κορινθίας
Τo Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας - Κορινθίας συμμετέχει στην κινητοποίηση στην Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος σήμερα Πέμπτη 12/5/2022 στις 7:00 μ.μ., για την απόσυρση της συμφωνίας για τις βάσεις, που ουσιαστικά μετατρέπει την χώρα μας σε πολεμικό ορμητήριο του ΝΑΤΟ αλλά και ταυτόχρονα σε στόχο αντιποίνων.


Η κυβέρνηση της ΝΔ, φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή την Πέμπτη 12/5 την Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις βάσεις. Επεκτείνεται η παραμονή των βάσεων αρχικά για 5 χρόνια και στη συνέχεια επ' αόριστον, μετατρέποντας τη χώρα μας σε αμερικανοΝΑΤΟΪκό πολεμικό ορμητήριο και ταυτόχρονα σε στόχο αντιποίνων! Αυτό αποδεικνύει η εμπλοκή της Ελλάδας στο πλευρό των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, στον πόλεμο στην Ουκρανία για τα συμφέροντα των μονοπωλιακών κολοσσών.

Ήδη η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία, που προετοιμάστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση, εφαρμόζεται στην πράξη με τις υποδομές σε Αλεξανδρούπολη, Σούδα, Λάρισα, σε όλη την χώρα, να χρησιμοποιούνται για τις πολεμικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

Δεν φτάνει που εμείς οι εργαζόμενοι καλούμαστε να πληρώσουμε τα σπασμένα των πολιτικών τους, με την ακρίβεια σε δυσθεώρητα ύψη σε ρεύμα, καύσιμα, σε όλα τα είδη ευρείας λαϊκής κατανάλωσης και ουσιαστικά μείωση του μισθού μας, κινδυνεύουμε να γίνουμε και κρέας στα κανόνια τους

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και Απαιτούμε:

Να αποσυρθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις βάσεις.

Να κλείσουν όλες οι αμερικανοΝΑΤΟΪκές βάσεις.

Να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ