ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Η Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου τιμά την Ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών!

ΟΓΕ
Τη μέρα που η ναζιστική Γερμανία συνθηκολογεί άνευ όρων, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη μεγάλη νίκη των λαών επί του φασιστικού ιμπεριαλιστικού συνασπισμού του «Άξονα» και των συμμάχων του. Είναι η μέρα που σηματοδοτεί τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη, του φονικότερου πολέμου που γνώρισε η ανθρωπότητα.

77 χρόνια μετά εμπνεόμαστε από τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές που βρέθηκαν στη πρώτη γραμμή, αλλά και στα μετόπισθεν, παλεύοντας ενάντια στην ξένη κατοχή, για την απελευθέρωση, αλλά και για την απαλλαγή από τη βαρβαρότητα κάθε ιμπεριαλιστικού πολέμου.

Το μήνυμα της Νίκης αυτής 77 χρόνια μετά φωτίζει την πίστη στη δύναμη του λαού που μπορεί όταν το αποφασίσει να πάρει την τύχη του στα χέρια του και μαχητικά να μπει στο προσκήνιο. Εμπνεόμαστε από το μήνυμα αυτό και δυναμώνουμε τη συλλογική μας δράση μέσα από τα σωματεία, τους συλλόγους γυναικών. Κηρύττουμε το δικό μας πόλεμο ενάντια σ’ αυτούς που σπέρνουν τους πολέμους και την προσφυγιά, τη γενικευμένη ανασφάλεια, την εκμετάλλευση και καταπίεση.

Η Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου, θα βρίσκεται το απόγευμα της Δευτέρας 9 Μάη, στις 19:00 στο μνημείο της Ακροναυπλίας όπου θα προβεί σε κατάθεση στεφάνων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ