ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Στο Τολό Αργολίδας "βάπτισε" κωπηλατικό σκάφος η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:50:00 μ.μ. | | | |
Σοφία Ζαχαράκη
Το απόγευμα του Σαββάτου 7 Μαΐου στο Tολό Αργολίδας το Δανέζικο Κωπηλατικό Κλαμπ TOLO ROKLUB γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας του.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν η υφυπουργός τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη,  ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάντια Αναστασίου, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης κα.
Η κυρία Ζαχαράκη "βάπτισε" και το καινούριο σκάφος του Συλλόγου με το όνομα «Amfitrite» («Αμφιτρίτη»). Το σκάφος έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία του Thomas Agerbirk και της «Επιτροπής για την ανανέωση σκαφών» του Συλλόγου, που αποτελείται από τους Gerda Engholm, Henrik Lakner, Thorsten Larsen, Per Boalth και Ulf Andersen.
Περισσότεροι από 70 καλεσμένοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση εκ των οποίων τα 60 μέλη του Συλλόγου, καθώς επίσης και διάφοροι επίσημοι και φυσικά οι ιδρυτές του Tolo Roklub.
Το Tolo Rowing Club είναι ένας δανέζικος κωπηλατικός όμιλος που βρίσκεται στην πόλη Τολό στη χερσόνησο της Πελοποννήσου στην περιοχή της Αργολίδας.
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου είναι Δανέζικο και εκλέγεται στην ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου στην αρχή του έτους.
Η γενική συνέλευση πραγματοποιείται στη Δανία. Ο σύλλογος είναι μέλος της Ένωσης για το Rosport (DFfR) και της Αθλητικής Συνομοσπονδίας (DIF).
Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να δανειστούν έως και 10 rigger και 8 θαλάσσια καγιάκ κατά τις περιόδους από τα τέλη Μαρτίου έως περίπου 15 Ιουνίου και από 15 Σεπτεμβρίου έως μέσα Νοεμβρίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ