ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Ερώτηση Δρούγκα στο ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννησου για την φημολογούμενη συγχώνευση νοσοκομείων της Αργολίδας - Τι απαντησε ο Α. Χρονάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:27:00 μ.μ. | | |
Ερώτηση Δρούγκα στο ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννησου
Στη πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου αναφέρθηκε, από τον Δημοσθένη Δρούγκα Περιφερειακό Σύμβουλο Αργολίδας με την παράταξη «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», το θέμα της συγχώνευσης των νοσοκομείων της Αργολίδας.

Ο κ. Δρούγκας, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα και στις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν το προηγούμενο διάστημα: «Είδε το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα η πρόθεση για αλλαγή του υγειονομικού χάρτη. Ήταν καθαρή και ξάστερη η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού να αλλάξει ο υγειονομικός χάρτης για νοσοκομεία που γειτνιάζουν, όπως του Ναυπλίου και του Άργους. Ρωτάμε ποια είναι η θέση σας, πώς σκοπεύετε να κινηθείτε».

Στον κ. Δρούγκα απάντησε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Χρονάς, λέγοντας ότι, αυτά είναι «υποθετικά σενάρια» και υπογράμμισε ότι η περιφερειακή αρχή έχει δώσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ για να ενισχύσει τα νοσοκομεία, συνεπώς στηρίζει την Υγεία.

«Δεν είναι σκοπός μας να κλείσουν τα νοσοκομεία, αλλά πρέπει να ανανεωθεί ο υγειονομικός χάρτης γιατί οι συνθήκες αλλάζουν, ο πληθυσμός γερνάει. Θα μπορούσε να γίνει καλύτερη κατανομή του προσωπικού και rotation ειδικοτήτων», είπε ο κ. Χρονάς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ