ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Ούτε γη, ούτε νερό, στους φονιάδες των λαών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:16:00 μ.μ. |
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής σε επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα.

Η κυβέρνηση με τη μορφή «κατεπείγοντος» φέρνει προς συζήτηση στις 10 Μάη, στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων στη Βουλή, το κείμενο της νέας Συμφωνίας με τις ΗΠΑ για τις βάσεις (MDCA), που αναβαθμίζει τις ήδη υπάρχουσες αμερικανο-ΝΑΤΟικές βάσεις και υποδομές, στη Σούδα, στην Αλεξανδρούπολη, στο Στεφανοβίκειο, στο Λιτόχωρο, στη Λάρισα.

Ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιείται για τα ευρωατλαντικά συμφέροντα και σχεδιασμούς οποιαδήποτε στρατιωτική και πολιτική υποδομή, μετατρέποντας τη χώρα μας σε στόχο αντιποίνων.

Δε πιστεύουμε και δεν δεχόμαστε τα επιχειρήματα για δήθεν “αμυντικά οφέλη” της ΝΑΤΟικής λυκοσυμμαχίας που θυμίζουν ανέκδοτο όταν οι τουρκικές παραβιάσεις φτάνουν σιγά σιγά στην Κέρκυρα και ο υπουργός Άμυνας παραδέχεται ότι “δεν είναι η καλύτερη εποχή να λες πράγματα εναντίον της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ”.

Μπροστά σε αυτές τις επικίνδυνες εξελίξεις το Σωματείο μας καλεί όλους τους εργαζόμενους να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα τους ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της εμπλοκής στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Απαιτούμε:

· Να ακυρωθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις.

· Να κλείσουν άμεσα οι βάσεις στη Σούδα, στην Αλεξανδρούπολη, στο Στεφανοβίκειο και στη Λάρισα. Να κλείσουν άμεσα όλες οι ευρωατλαντικές υποδομές- να μη χρησιμοποιηθεί καμιά για τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

· Να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με οποιαδήποτε μορφή και πρόσχημα!

ΈΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ! ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΗ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ -19:00 – ΑΡΓΟΣ

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
e-mail: idypal.argolidas@gmail.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ