ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Θλίψη στο Ναύπλιο για την απώλεια της Μαρίνας Οικονόμου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. | | |
Πένθος
Με μεγάλο πόνο στις καρδιές μας αποχαιρετάμε αύριο Σάββατο έναν δικό μας άνθρωπο, τη Μαρίνα Οικονόμου, που σηματοδότησε με την διαδρομή της μια ολόκληρη κοινωνία, ως Διευθύντρια Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Ναυπλιέων.
 
Αποχαιρετάμε μια καλή φίλη και έναν στενό συνεργάτη που η εργατικότητα και το ήθος της αποτέλεσαν φάρο στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.

Η Μαρίνα Οικονόμου διακρινόταν πάντοτε για την ενεργητικότητα και το θάρρος της, τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις της. Μια προσωπικότητα μεστή από δράση και δημιουργικότητα, με ιδιαίτερες αρχές και αξίες σπάνιες για την εποχή μας.

Η κοινωνική πρόοδος, παράλληλα με την εντιμότητα, αποτέλεσαν προσωπικούς της στόχους στο χώρο που εκπροσωπούσε. Διετέλεσε πιστός λειτουργός των δύσκολων καθηκόντων που της είχαν ανατεθεί, διατηρώντας πάντοτε χαμηλούς τόνους σε όλες τις εκφάνσεις ενός πολιτικοποιημένου βίου. Με υπομονή και σύνεση, πάντοτε με ευγένεια και καλοσύνη, η Μαρίνα υπήρξε ένα φωτεινό παράδειγμα σύγχρονης γυναίκας.

Υπήρξε μια αφοσιωμένη εργαζόμενη και μια καλή μητέρα και σύζυγος που συνδύαζε την δουλειά και την οικογένεια, προσανατολισμένη στις θεμελιώδεις αρχές και των δύο.

Αυτή λοιπόν υπήρξε η Μαρίνα Οικονόμου. Υπερήφανη και αξιοπρεπής ως το τέλος. Ο προσωπικός της αγώνας τον τελευταίο καιρό υπήρξε δύσκολος και άνισος. Η αγάπη όμως των δικών της ανθρώπων και η εκτίμηση των συναδέλφων της μεγάλη όπως μεγάλος ήταν και ο σεβασμός της προς όλους.

Την αποχαιρετούμε λοιπόν με την τιμή και την αξιοπρέπεια που της άξιζε και ευχόμαστε να έχει Καλό ταξίδι και Καλό Παράδεισο.

Από την πλευρά μας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την πορεία της στο δρόμο της ανιδιοτέλειας και της αυταπάρνησης που χάραξε, ώστε η μνήμη της να μην σβήσει ποτέ από κανέναν μας.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να πουν το ύστατο χαίρε, η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 28 Μαΐου στις 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου Ναυπλίου.

Επιθυμία του συζύγου Μιχαήλ- Πέτρος Μώρος και της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν τα χρήματα στα "ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS"

Καλό παράδεισο αγαπημένη μου ξαδέλφη.

Χρήστος Ζέρβας
Αντιδήμαρχος Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ