ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλλας τίμησε την Γιορτή της Μητέρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:40:00 μ.μ. | |
Γιορτή της Μητέρας
Την Κυριακή, 15 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πυργέλας η ετήσια εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πυργέλας "ΑΘΗΝΑ" για την γιορτή της μητέρας.
Η φετινή εκδήλωση με τίτλο "Μάνα-Ζωή, Μάνα-Μουσική" ήταν γεμάτη απο όμορφες μουσικές, τραγούδια και μελωδίες απο τα παιδιά του Δημοτικού Ωδείου Άργους-Μυκηνών.
Ευχαριστούμε πολύ το Δημοτικό Ωδείο Άργους Μυκηνών που αποδέχθηκε άμεσα και με μεγάλη χαρά την πρόσκλησή μας!

Ευχαριστούμε τον εντεταλμένο σύμβουλο του Ωδείου, κο Γκαβούνο Νικόλαο, τον καλλιτεχνικό Διευθυντή, κο Χριστοδούλου Νικόλαο, καθώς και τους καθηγητές κα Γρατσέα Καίτη, κα Καπετάνιου Έλενα, κα Κουτρούλη Ράνια, κο Μάνδυλα Νίκο, κο Μάργαρη Κων/νο, κο Παινέζη Νίκο, κο Πετρίδη Γιάννη, κο Ρεντούλη Ανδρέα, κα Τσαμπάση Αγγελική και κο Χρηστάκη Ανδρέα.
Ιδιαίτερα ευχαριστήρια και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Ωδείου που μας προσέφεραν ένα όμορφο μουσικό απόγευμα!
Ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον βουλευτή Αργολίδας κο Ανδριανό Ιωάννη, τον πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ κο Σκούφη Παναγιώτη, την δικηγόρο και πολιτευτή κα Τάνταρου-Κρίγγου Σόνια, τον πρόεδρο της κοινότητας Πυργέλας κο Λαμπρόπουλο Αντώνη, τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της περιοχής μας, καθώς και όλους τους φίλους του συλλόγου μας.
Ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς που μετά απο δύο χρόνια αδράνειας, λόγω της πανδημίας, η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πυργέλας γέμισε πάλι απο κόσμο που απόλαυσε ένα όμορφο μουσικό απόγευμα με συνοδεία κερασμάτων απο τις κυρίες του Δ.Σ. του συλλόγου μας.

Ευχόμαστε ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι για όλους!
Και του χρόνου!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ