ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Ξεκινούν οι εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική Νέας Κίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:35:00 μ.μ. | | | |
ΚΕΔΑΜ
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Άργους - Μυκηνών, σας ενημερώνει ότι ξεκινούν οι εγγραφές στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ, για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023.


Την Τετάρτη 11/05/22 από τις 16:00 – 18:00 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση, ενημέρωση και εγγραφές νέων μελών. (στο χώρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Νέας Κίου στην οδό 25ηςΜαρτίου 7, δίπλα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο)

Στόχος της Δημοτικής Φιλαρμονικής είναι η προσφορά μουσικής εκπαίδευσης και παιδείας, η ανάπτυξη ομαδικής εργασίας, η καλλιέργεια της συλλογικότητας, της προσπάθειας και της επιμονής για ένα καλύτερο αποτέλεσμα και η γνωριμία με μουσικά ακούσματα από όλο τον κόσμο.

Η Δημοτική Φιλαρμονική Νέας Κίου κάνει μια νέα αρχή στην προσπάθειά της να συνεχίσει την πορεία της στους μουσικούς δρόμους και περιμένει να υποδεχθεί τα νέα της μέλη.

Για τη συμμετοχή στο σώμα της Φιλαρμονικής απαιτείται μόνο οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ηλικία από 9 ετών και άνω, ανεξαρτήτως μουσικών γνώσεων.

Στη Δημοτική Φιλαρμονική διδάσκονται ΔΩΡΕΑΝ : Φλάουτο, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Ευφώνιο, Αλτικόρνο, Τρομπόνι, Τούμπα και Κρουστά Μπάντας, καθώς και μαθήματα μουσικής θεωρίας. Τα μουσικά όργανα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Δήμο.

Υποχρέωση όλων των μαθητών είναι η συνέπεια στα μαθήματά τους και για τους πιο προχωρημένους μαθητές, η συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις της Δημοτικής Φιλαρμονικής Νέας Κίου (λιτανείες, παρελάσεις, συναυλίες κλπ.).

Σας ενημερώνουμε ότι, για την ασφαλή διεξαγωγή των μαθημάτων λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του COVID – 19, όπως αυτά καθορίζονται για όλες τις Δομές Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης της χώρας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής : κ. Σπύρο Μαρίνη, τηλέφωνο :6934573437, η με τον κ. Νικόλαο Σιαχάμη, τηλέφωνο: 6939672096.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ
Παναγιώτης Σκούφης





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ