ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Αυτόματος απινιδωτής σε κεντρικό φαρμακείο στο Τολό Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:39:00 π.μ. | | | |
Αυτόματος απινιδωτής
Όταν υλοποιήθηκε το πρώτο φαρμακείο του δικτύου Natura Pharmacies, στόχος μας ήταν να παραδώσουμε στην κοινωνία του Τολού όχι έναν ακόμη διεκπεραιωτικό χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά ένα υψηλών προδιαγραφών κέντρο πρωτοβάθμιας φροντίδας, συμβουλευτικής και καθοδήγησης που θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

Κορωνίδα της υγειονομικής μας επαγρύπνησης, αποτελεί η προσφάτως εγκατεστημένη «πράσινη καρδιά» που κοσμεί την αριστερή είσοδο του φαρμακείου μας (Σέκερη 37, Τολό), ένας ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ, έτοιμος να βοηθήσει κάθε συνάνθρωπο μας που ίσως βρεθεί αντιμέτωπος με τυχόν κίνδυνο, να συνεχίσει να απολαμβάνει το ανεκτίμητο δώρο που λέγεται ΖΩΗ.

Ένα μικρό ιατρικό θαύμα έτοιμο να προασπιστεί τον κίνδυνο και να διαφυλάξει πως η καρδιά του τουριστικού Τολού θα χτυπάει υγιής και δυνατά.

• Ο φορητός, αυτόματος απινιδωτής βρίσκεται σε θέση περίοπτη, ευκόλως προσβάσιμη και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε τον έχει ανάγκη 24 ώρες το 24ωρο.
• Τις ώρες λειτουργίας του φαρμακείου ζητάτε τα κλειδιά από το προσωπικό μας.
• Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης εκτός ωραρίου του φαρμακείου, χρησιμοποιείτε τι σφυράκι και σπάτε το τζάμι, όπως επιδεικνύεται στο video.
• Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό των υγειονομικών των φαρμακείων μας βρίσκονται πάντα στη διάθεση σας προκειμένου να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους λειτουργίας και χρήσης αυτού, καθώς και να παράσχουν τις απαιτούμενες πρώτες βοήθειες όπου είναι δυνατόν.

Καθώς διανύουμε τον τέταρτο χρόνο λειτουργίας, ανανεώνουμε την υπόσχεση μας για εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών υγείας και επιφυλασσόμαστε για την εισαγωγή νέων ιατροτεχνολογικών εξοπλισμών.

Κλείνοντας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και να σας υπενθυμίσουμε πως σε κάθε μας πράξη αριθμητής είστε εσείς και παρονομαστής η διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής.

Με εκτίμηση,
Η φαρμακοποιός
Χολέβα Γ. Ευαγγελία
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ