ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Γιάννης Γεωργόπουλος: Ο κ. Λάμπρου είναι ανενημέρωτος και συγχέει τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια με τα Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:41:00 μ.μ. | |
Γιάννης Γεωργόπουλος
Ο κ. Λάμπρου συνεχίζει να εκτίθεται, αφού επίμονα προσπαθεί να αναγάγει το μείζον θέμα των Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων (Ε.Π.Σ.) σε αντικείμενο μικροπολιτικής παραταξιακής αντιπαράθεσης.


Καταρχήν συνεχίζει να είναι ανενημέρωτος αφού συγχέει τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια (Τ.Π.Σ.) με τα Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια (Ε.Π.Σ.).

Τον ενημερώνω ότι πρέπει να σταματήσει να αναφέρεται σε Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια (Τ.Π.Σ.), διότι αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τον Δήμο μας. Ο Δήμος Ερμιονίδας έχει ενταχθεί στην εκπόνηση μελετών Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων (Ε.Π.Σ.).

Η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το ζήτημα, ενήργησε με διαφάνεια, συντονισμένα και μεθοδικά σε πλήρη συνεργασία με τον Σύλλογο Μηχανικών Ερμιονίδας.

Το θέμα έρχεται στις 1/06/2022 προς συζήτηση και ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας, κάτι το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει, αφού πρώτα θα είχαμε λάβει την απαραίτητη ενημέρωση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και από Μηχανικούς ειδικευμένους στον Χωροταξικό Σχεδιασμό και στα Πολεοδομικά Σχέδια.

Ας μην επαίρεται λοιπόν ο κ. Λάμπρου ότι κάτι τέτοιο συνέβη λόγω δικής του παρέμβασης.

Τον καλώ για μια ακόμα φορά να απευθυνθεί στους μηχανικούς της παράταξής του, οι οποίοι έχουν πλήρη γνώση των γεγονότων και αυτοί θα του δώσουν επαρκή και ορθή ενημέρωση, ώστε να πάψει να εκτίθεται ανεπανόρθωτα στα μάτια των Δημοτών.

Η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί από κοντά το θέμα σε αγαστή συνεργασία με τον Σύλλογο Μηχανικών Ερμιονίδας, τους Επαγγελματίες του οικοδομικού κλάδου και τους Ιδιοκτήτες γης, έχοντας καταστήσει σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα αντιδράσει σθεναρά σε οποιοδήποτε σχέδιο θίξει την υφιστάμενη οικοδομική και οικονομική δραστηριότητα της Ερμιονίδας.

Γιάννης Γεωργόπουλος
Δήμαρχος Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ