ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Μαζική συμμετοχή στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Αργολίδας

Εκλογές
Πραγματοποιήθηκαν χτες αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Εκπ/κών Π.Ε Αργολίδας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροσώπων στην 91η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε.

Οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί έδωσαν μετά από πολύ καιρό(λόγω κορωνοϊού) το παρόν στις εκλογικές διαδικασίες που διεξήχθησαν σε Ναύπλιο, Άργος και Κρανίδι.

Επίσης για πρώτη φορά υπήρξε και ηλεκτρονική ψηφοφορία με το σύστημα ΄’ΖΕΥΣ¨ στην οποία συμμετείχαν 139 συνάδελφοι ήτοι το 27% των μελών που ψήφισαν σε μια κατά γενική ομολογία άψογη διαδικασία, που διεξήγαγαν τα μέλη της ηλεκτρονικής εφορευτικής επιτροπής.

Ειδικότερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κατά νόμο διαχειστή της Ηλεκτρονικής ψηφοφορίας συνάδελφο Κώστα Βαρελογιάννη για την τέλεια προετοιμασία της ηλεκτρονικής διαδικασίας καθώς επίσης και για την άψογη και υποδειγματική διεκπεραίωσή της.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι τα μέλη της ηλεκτρονικής εφορευτικής επιτροπής είναι συνάδελφοι εκπ/κοί, μέλη του Συλλόγου, αποσπασμένοι στην Διεύθυνση Π.Ε. Αργολίδας οι οποίοι ορίστηκαν με απόφαση του Συλλόγου και όχι της Διοίκησης, η οποία δεν έχει καμία αρμοδιότητα ή ανάμειξη στη διεξαγωγή των εκλογών.

Επίσης ευχαριστούμε τα μέλη όλων των εφορευτικών επιτροπών σε Ναύπλιο, Άργος και Κρανίδι για την υποδειγματική λειτουργία τους.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες για τη μαζική τους συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ