ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Τριπλασιασμός των μελών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην Αργολίδα - Ηχηρό μήνυμα έδωσαν οι προοδευτικοί πολίτες του Νομού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:15:00 μ.μ. | | |
Εκλογές
Με μαζική συμμετοχή υποδέχθηκαν οι πολίτες της Αργολίδας τις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για την ανάδειξη Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής. 

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για ψήφο- μήνυμα πολιτικής αλλαγής και ενδυνάμωσης της αντίδρασης στις πολιτικές φτώχιας της ΝΔ ήταν τόσο συγκινητική, όσο και καταλυτική. Από το βράδυ της 15ης Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ αποτελεί πλέον τον κεντρικό κορμό της μεγάλης προοδευτικής παράταξης της πατρίδας μας. Η Δημοκρατία μίλησε. Επόμενος σταθμός η ανατροπή της Δεξιάς μέσα από τις εθνικές κάλπες, που όσο πιο σύντομα έρθουν, τόσο το καλύτερο για την πατρίδα μας.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή στην Αργολίδα 800 συμπολίτες μας ψήφισαν στην κάλπη του Προέδρου και εγγράφηκαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, τριπλασιάζοντας τον συνολικό αριθμό των μελών του Νομού σε 1.200 συνολικά στην περιοχή μας.

Από την πλευρά μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που με υπομονή- καθότι χρειάστηκαν να αναμένουν για λίγο σε ουρές λόγω της μαζικής προσέλευσης- με χαμόγελο, πίστη στο πολιτικό μήνυμα και ελπίδα εμπιστεύτηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και έγιναν οργανικό του κομμάτι. Πολίτες κάθε ηλικίας, γυναίκες και άντρες με τα παιδιά τους, νέοι με τους γονείς τους, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, άνεργοι, ελεύθεροι επαγγελματίες εμπιστεύτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, από την πλευρά μας, σα Νομαρχιακή Επιτροπή, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που στελέχωσαν τις εφορευτικές επιτροπές και έφεραν εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο της υποδοχής των νέων μελών και της διεξαγωγής των εκλογών σε 13 τμήματα που λειτούργησαν σε όλο το Νομό. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις υπηρεσίες των Δήμων του Νομού, τους εργαζόμενους σε αυτές και το Εργατικό Κέντρο Άργους που μας βοήθησαν σημαντικά στην προετοιμασία αυτού του πρωτόγνωρου εγχειρήματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας μεγάλωσε, άνοιξε διάπλατα προς την κοινωνία, μαζικοποιήθηκε και με ιδιαίτερη χαρά καλεί όλους τους προοδευτικούς πολίτες να δώσουμε από κοινού τις μάχες που ανοίγονται μπροστά μας για την Ανατροπή και την Πολιτική Αλλαγή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ