ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Χρυσή πανελλήνια διάκριση για το τουριστικό γραφείο LandLife Travel από το Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:05:00 μ.μ. | | |
Βραβείο
Άλλη μία σημαντική διάκριση ήρθε να προστεθεί στο portfolio του τουριστικού γραφείου LandLife Travel από το Άργος, αυτή τη φορά χρυσή!

Με μια λαμπερή τελετή και προσέλευση που ξεπέρασε τα 500 άτομα γιορτάστηκαν χθες το βράδυ, 9 Μαΐου 2022, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού κάποιες από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες στον ελληνικό τουρισμό. Στην ένατή τους διοργάνωση, τα Greek Tourism Awards συνεχίζουν σταθερά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους ενώ οι υποψηφιότητες φέτος ήταν περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά.
Η LandLife Travel απέσπασε την 1η θέση πανελλαδικά, κατακτώντας το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Personalized & tailor-made experiences (εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες εμπειρίες). Το βραβείο αυτό έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα 3 που έχει αποσπάσει η εταιρεία από τα Greek Tourism Awards τα τελευταία 3 συναπτά έτη:

2021: Χάλκινο (3η θέση) στην κατηγορία Alternative Tourism (Εναλλακτικός τουρισμός)

2020: Ασημένιο (2η θέση) στην κατηγορία Experiential Travel (Ταξίδια εμπειρίας)

2019: Χάλκινο (3η θέση) στην κατηγορία Destination Management Company (Εταιρεία διαχείρισης προορισμού)
Ξεκινώντας από την Αργολίδα, μετέπειτα στην Πελοπόννησο και πλέον σε όλη την Ελλάδα, ο συνδυασμός της αδιάληπτης αναζήτησης των ευρέως γνωστών τουριστικών παροχών κάθε τόπου (διαμονή, μεταφορές, κλπ.), με την τουριστική ανάδειξη των κρυφών θησαυρών του όπως ντόπιοι παραγωγοί, τοπικά έθιμα, παραδόσεις, ιστορίες, μύθοι, φυσικά τοπία και γαστρονομία, ανέδειξαν την LandLife Travel σε έναν καταξιωμένο πάροχο tailor-made τουριστικών υπηρεσιών, ανεξαρτήτως μεγέθους γκρουπ και budget.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της LandLife Travel το website της www.landlifetravel.com και δείτε το 2λεπτο βίντεο 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ