ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Πως θα κυλήσει ο καιρός μέχρι την Κυριακή 12/6 (πρόγνωση)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:54:00 μ.μ. |
πρόγνωση
Εβδομάδα έντονης αστάθειας του καιρού ξεκίνησε από τη Δευτέρα, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που σε αρκετές περιπτώσεις συνοδεύονταν από χαλάζι.


Ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ, Κλέαρχος Μαρουσάκης, ανέφερε πως «σε εξέλιξη βρίσκονται οι καταιγίδες σε πολλές περιοχές στη χώρα.

Μεγάλη προσοχή την Τρίτη σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Χαλκιδική και βορειοδυτικό Αιγαίο. Αναμένονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι. Καταιγίδες από το απόγευμα θα πλήξουν Πελοπόννησο και κεντρική Στερεά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-06-2022

Αρχικά στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές έως και τις βραδινές ώρες στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους. Πρόσκαιρες εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 09-06-2022

Στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, το βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και από το απόγευμα στο βόρειο Αιγαίο, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στη Μακεδονία και τη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβους ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα πελάγη νότιοι νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-06-2022

Αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και βαθμιαία στα κεντρικά, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, το βορειοανατολικό Αιγαίο και πιθανόν τη βόρεια Εύβοια. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβους.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ ενώ από το μεσημέρι στα δυτικά και τα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11-06-2022 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-06-2022


Βαθμιαία εξασθένηση των ισχυρών φαινομένων. Την Κυριακή η έντονη αστάθεια στις περισσότερες περιοχές θα έχει σταματήσει.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ