ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Αναβάλλεται για του χρόνου το "1ο Φεστιβάλ Ίναχος" στο Κεφαλόβρυσο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:08:00 μ.μ. | | |
Αναβάλλεται για φέτος το "1ο Φεστιβάλ Ίναχος" στο Κεφαλόβρυσο Αργολίδας
Οι συντελεστές του φεστιβάλ με τα μέλη της Γενικής συνέλευσης αλλά κai σχετική απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου των ελληνικών Μονοπατιών

Αποφασίζουμε ομόφωνα:

Την μετάθεση προγραμματισμένου φεστιβάλ Γαστρονομίας Τέχνης Δραστηριοτήτων 1,2,3 Ιουλίου 2022 στο Κεφαλόβρυσο Αργολίδας για τους κάτωθι λόγους:

"Η περιφέρεια Πελοποννήσου κ η ΚΕΔΑΜ δήμου Άργους Μυκηνών παρόλες τις θετικές δηλώσεις τους κ προθέσεις εκπροσώπων τους, δεν κατάφεραν έμπρακτα να χρηματοδοτήσουν μέρος του φεστιβάλ εγκαίρως, ώστε να καλυφθούν μέρους των εξάδων, της εν λόγω διοργάνωσης κ να προγραμματιστούν όλα σωστά κ όχι βεβιασμένα.

Δεδομένης επίσης της πολύ αυξημένης τουριστικής κίνησης των καταλυμάτων των περιοχών μας δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν τελευταίας στιγμής κρατήσεις, ούτε για τους συντελεστές, ούτε των συγγενικών τους προσώπων, τουλάχιστον 100 κ πλέον ατόμων..

Συνεπώς καλούμε δημόσια τους αρμόδιους φορείς να υποστηρίξουν έμπρακτα την αξιόλογη προσπάθεια ανάδειξης Πολιτισμού και γαστρονομίας του οργανισμού, των Ελληνικών μονοπατιών κ συντελεστών του, σε επόμενη προγραμματισμένη από κοινού εκδήλωση στους επερχόμενους μήνες , σε μια από τις αρχαιότερες και ιστορικότερες περιοχές της Ελλάδας.

Είναι καιρός για συμπράξεις κ δεσμεύσεις, σε καιρούς που λιγοστεύουν όλο κ περισσότερο βιώσιμες δράσεις με πολλαπλά οφέλη για τις τοπικές κοινότητες, και την άϋλη πολιτισμική μας κληρονομιά.

Να ευχαριστούμε όλους εσάς που βοηθήσατε εθελοντικά στην προσπάθεια μας αυτή και όσοι δεν θέλουν να είναι δίπλα μας αυτόματα τοποθετούνται απέναντί μας.

Κεφαλόβρυσο 29/06/2022

Μετά τιμής 

Εκ του ΔΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ