ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Με αγώνες τίμησαν οι μαθητές του 1ου Αγγελοπούλειου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ανυφίου τους ευεργέτες τους

Δρομικό άθλημα
Οι μαθητές του 1ου ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ανυφίου, ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου μας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ανυφίου συνδιοργάνωσαν μια εκδήλωση μνήμης και τιμής προς τους ευεργέτες και ιδρυτές του σχολείου μας, τους ευεργέτες και ιδρυτές όλων των Αγγελοπούλειων Σχολείων, τους ευεργέτες και ιδρυτές του Αγγελοπούλειου Ιδρύματος, ΑΝΔΡΕΑ (Αδριανό) ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ και της συζύγου του ΜΑΡΙΑΣ (Μαριγούλας) ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ.
Ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη ανταπόκριση και υποστήριξη τόσο του Τμήματος της Τροχαίας Ναυπλίου όσο και του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου που έδειξαν μέγιστη υπευθυνότητα και σεβασμό και φρόντισαν για την ομαλή διεξαγωγή των ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των μαθητών μας.
«ΆΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2022». Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που την εκδήλωση μνήμης, τιμής και συμμετοχής παρέστησαν και τίμησαν:
• Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κωστούρος Δημήτριος

• Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού - Περιβάλλοντος - Αθλητισμού – Τουρισμού) και των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων, κ. Ράλλη Μαρία
• Ο Πρόεδρος του Αγγελοπούλειου Ιδρύματος και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αργολίδας κ. Ορφανός Δημήτριος

• Η Εκπρόσωπος του ΔΟΠΠΑΤ και Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ναυπλιέων, κ. Κορίλη Δήμητρα
• Ο Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑ Ναυπλίου (Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλίου) κ. Μπούνος Γιάννης

• Οι Προέδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μανεσίου κ. Δήμας Γιάννης, Παναριτίου κ. Χριστόπουλος Αντώνης, Πουλακίδας κ. Κατσίλας Δημήτρης, και Ανυφίου κ. Κωστόπουλος Γιώργος
• Ο Ανυφιώτης Αντιδήμαρχος Καλλιθέας και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), κ.Μπαρμπάκος Ευάγγελος.

• Ο Ανυφιώτης απόγονος των ευεργετών - ιδρυτών του σχολείου μας κ. Αγγελόπουλος Γιώργος.
• Οι αγαπημένες Προϊστάμενες Νηπιαγωγείου Ανυφίου κ. Σαββοπούλου Αγγελική και Νηπιαγωγείου Πουλακίδας η κ. Παναγούλια Αθηνά.
• Οι αγαπημένες μας δασκάλες και δάσκαλοι, κ. Κατσούλη Αλεξάνδρα, κ. Μπράγκα Μαρία, κ. Σωκράτους Ελένη, κ. Αγγέλαινας Χρήστος, ο προηγούμενος διευθυντής του σχολείου μας και αγαπημένος δάσκαλος των παιδιών μας ο κ. Μανώλης Τάσος και ο νυν διευθυντής του σχολείου μας και αγαπημένος δάσκαλος των παιδιών μας ο κ. Γκολέμης Βασίλης και η αγαπημένη γυμνάστρια μας κ. Αιμιλία Τσίγκα η οποία οργάνωσε και προετοίμασε όλους τους μαθητές για την πορεία των Αγγελοπούλειων αυτών Αγώνων που ακολούθησαν.

• Γονείς, φίλοι και συγγενείς των μαθητών μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ