ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

"Γκολ ζωής" στο ΔΑΚ Άργους με τους θρύλους της Εθνικής του 2004

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 μ.μ. | |
ΚΕΘΕΑ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ της Περιφέρειας Πελοποννήσου με έδρα το Ναύπλιο, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας και το Νομικό Πρόσωπο Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Δήμου Άργους- Μυκηνών διοργανώνουν Αθλητική Δράση – Ποδοσφαιρικό Αγώνα την Δευτέρα 27/06/2022 και ώρα 19.00 στο ΔΑΚ Άργους.


Με κεντρικό σύνθημα «ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές και μέλη της Εθνικής του 2004 (Ζαγοράκης Θ., Καραγκούνης Γ., Μπασινάς Α., Κυργιάκος Σ., Φύσσας Π., Σεϊταρίδης Γ., κ.ά.), παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Αργολίδας, μέλη και φίλοι του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ συμμετέχουν σε ένα συμβολικό αγώνα υπέρ της ελευθερίας και κατά των ουσιών και των εξαρτήσεων.

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ με κάθε άνθρωπο που δίνει το δικό του αγώνα και στοχεύει να βάλει ξανά το δικό του γκολ ζωής!
Παράλληλα στο χώρο του γηπέδου θα διεξαχθούν καλλιτεχνικά και διαδραστικά δρώμενα που σχετίζονται με τον αθλητισμό και την ειρήνη με την υποστήριξη του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας.

Οι αρχές και οι αξίες της απεξάρτησης συμβαδίζουν με το θεσμό του αθλητισμού. Στοχεύουν στη ζωή, δίνουν έμφαση στην ομαδικότητα, στέκονται απέναντι σε κάθε μορφής εξάρτηση!

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ για το δικό μας ΓΚΟΛ ζωής!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ